ZF Live. Adina Creţu, project manager Startarium: Premiile la cel mai mare concurs de start-up-uri din 2018 sunt de 120.000 de euro. „Am ajuns la 20.000 de utilizatori pe platforma startarium.ro“

13 sep 2018 Autor: Răzvan Botea

Adina Creţu: Startarium.ro este platforma pe care antreprenorii aflaţi la început de drum pot accesa informaţiile de care au nevoie. Resurse de învăţare – sunt peste 250 de materiale, cursuri, articole, despre cum să înfiinţeze o firmă până la cum să-ţi faci un calendar social-media.

Valoarea totală a premiilor la cel mai mare concurs de start-up-uri din România a crescut anul acesta la 120.000 de euro, iar toţi finaliştii vor pleca acasă cu premii. Câştigătorul va convinge juriul, format din 15 persoane, dintre care jumătate sunt inves­titori, în consecinţă, finanţarea start-up-ului său nu va fi o problemă, a spus la ZF Live Adina Creţu,  project manager Startarium.

„Pentru cel care va câştiga, banii nu vor fi o problemă. Dacă acesta ajunge cu proiectul să convingă 15 specialişti din care aproximativ jumătate sunt investitori, o au­dienţă de peste 700 de oameni, care ur­măreşte live transmisiunea, nu cred că banii vor mai fi o problemă. Ce le oferim de-a lungul competiţiei, dar şi ulterior, este acces la resursele de învăţare şi de scalare a afacerii care nu sunt întotdeauna legate de bani.“

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 13.09.2018

 
Cuvinte cheie:
crestere
, premii
, concurs
, corina cretu
, manager
, zf
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide