Info

Fortech – o subsidiară GlobalLogic în România, anunţă planul de achiziţie a business-ului Eminus Software

Articol cu conţinut publicitar

Fortech – o subsidiară GlobalLogic în România,...

Autor: Publicitate

19.09.2023, 09:00 221
 
  • Fortech, o companie GlobalLogic, planifică să îşi extindă prezenţa în România prin achiziţia businessului Eminus Software, un furnizor cu expertiză în proiecte de migrare în cloud şi transformare digitală şi o echipă de 40 de oameni, cu sediul în Bucureşti, România.
  • Achiziţia Eminus Software este momentan supusă aprobărilor obişnuite de reglementare şi se aşteaptă să fie finalizată în lunile următoare.
  • Planul de achiziţie a companiei Eminus Software de către Fortech, survine pe fondul integrării Fortech în GlobalLogic, şi a grupului extins Hitachi, în urma procesului de achiziţie încheiat în februarie 2023.

 

19 Septembrie 2023: Astăzi, compania de software Fortech, subsidiară deţinută de GlobalLogic din februarie 2023 şi parte a conglomeratului nipon Hitachi, a anunţat semnarea acordului de achiziţie a businessului Eminus Software. Tranzacţia urmează să fie finalizată în perioada următoare. Achiziţia consolidează poziţia Fortech - o companie GlobalLogic, pe piaţa din România, susţinând evoluţia acesteia într-un un vector de creştere pentru competenţă tehnică în Europa Centrală şi de Est, în cadrul GlobalLogic.

Eminus Software este un furnizor de servicii .NET, Angular, React şi Azure, cu experienţă în tehnologii de ultimă generaţie, proiecte de migrare în cloud şi transformare digitală. Fondată în 2012, Eminus şi-a demonstrat constant expertiză în domeniul Data Warehousing şi Analytics. Concentrându-se pe tehnologiile Microsoft, în special .NET Core şi Azure, Eminus Software se poziţionează ca un partener valoros în îndeplinirea eforturilor clienţilor săi de a-şi migra tehnologia în cloud. Sediul companiei se află în Bucureşti.

"Pentru a implementa un proiect de transformare digitală de succes este nevoie atât de unelte software, cât şi de profesionişti competenţi şi agili. Cu echipa Eminus Software de partea noastră, inspiraţi de o viziune şi valori comune, vom fi cu un pas mai aproape în realizarea ambiţiilor noastre." a spus- Călin Văduva, CEO Fortech, a GlobalLogic Company.

Achiziţia deschide noi perspective pentru echipa şi clienţii Eminus Software, în timp ce extinde capacitatea şi spectrul de competenţe tehnice al echipei Fortech, o companie GlobalLogic şi a grupului de apartenenţă, în România.

Fortech, o companie GlobalLogic vizează să ofere servicii software de cea mai înaltă calitate, iar achiziţia businessului Eminus Software îi va permite să îşi menţină poziţia de lider, creând în acelaşi timp valoare pentru clienţii ambelor entităţi.

"Aşteptăm cu interes momentul alăturării în echipa Fortech, o companie GlobalLogic, şi comunitatea extinsă Hitachi. Suntem încrezători în viziunea noastră comună şi în proiectele pe care le vom putea realiza împreună, de acum încolo. Ne angajăm în această colaborare din dorinţa de a crea plus-valoare pentru clienţii noştri, prin alăturarea expertizei fiecărei entităţi.  - Mark Storey -Smith, Administrator, Eminus Software.

Pe lângă aprofundarea expertizei tehnice, planul de achiziţie este în sincron şi cu strategia Fortech, o companie GlobalLogic de a-şi extinde şi consolida prezenţa în Bucureşti, pe lângă birourile deţinute în Cluj, Iaşi, Oradea şi Braşov.

Achiziţia Eminus Software este momentan supusă aprobărilor obişnuite de reglementare şi se aşteaptă să fie finalizată în lunile următoare.

 

Despre Fortech, o companie GlobalLogic

Fortech este o companie de servicii software cu sediul în Cluj-Napoca, România. Compania a rulat ca entitate independentă până în februarie 2023, când a fost achiziţionată de liderul American în inginerie digitală GlobalLogic, parte a conglomeratului japonez Hitachi. Fortech, acum subsidiară deţinută de GlobalLogic operează în Cluj-Napoca şi din birourile regionale din în Oradea, Iaşi şi Braşov. Cu o echipă de peste 1150 de membrii şi expertiză tehnică variată, compania acoperă dezvoltarea întregului ciclul de viaţă al unui proiect software.
 

Despre Eminus Software

Eminus Software este un furnizor de servicii software, cu sediul în Bucureşti. Paleta de servicii include NET, Angular, React şi Azure. Compania este de asemenea cunoscută pentru orientarea către integrarea de tehnologii de nişă şi soluţii OpenSource. Adoptând principiile cloud-native, Eminus Software, joacă un rol esenţial în proiectele de migrare în cloud, alături de clienţii săi.

 

Despre GlobalLogic

GlobalLogic (www.globallogic.com) este un lider în inginerie digitală. Ajutăm branduri din întreaga lume să proiecteze şi să construiască produse inovatoare, platforme şi experienţe digitale pentru o lume modernă. Prin integrarea serviciilor de ideaţie, a ingineriei complexe şi a expertizei datelor - ajutăm clienţii să îşi imagineze noi posibilităţi şi să îşi accelereze tranziţia către afacerile digitale de mâine. Cu sediul în Silicon Valley, GlobalLogic operează studiouri de design şi centre de inginerie la nivel global, extinderea expertizei noastre pentru clienţii din domeniul auto, comunicaţii, servicii financiare, sănătate, producţie, media şi divertisment, semiconductori, şi industriile tehnologice.

GlobalLogic este o companie a Grupului Hitachi care operează sub Hitachi, Ltd. (TSE: 6501). Viziunea grupului este de a contribui la o societate durabilă, cu o calitate mai bună a vieţii, prin stimularea inovării cu ajutorul datelor şi tehnologiei, şi funcţionând ca o Afacere pentru Inovare Socială

GlobalLogic este o marcă comercială a GlobalLogic. Toate celelalte mărci, produse sau nume de servicii sunt sau sau pot fi mărci comerciale sau mărci de servicii ale proprietarilor respectivi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO