Info

Leroy Merlin Colosseum, primul magazin al retailerului francez în România, are o nouă ”faţă”, după o investiţie de 3,5 milioane de euro

ADVERTORIAL

Leroy Merlin Colosseum, primul magazin al retailerului...

Autor: Publicitate

31.10.2023, 09:00 733

Leroy Merlin, retailer specializat în construcţii, decoraţiuni şi grădinărit, a finalizat cu succes procesul de renovare a magazinului său emblematic din Parcul Comercial Colosseum, un demers susţinut de o investiţie de 3,5 milioane de euro. Transformarea magazinului Leroy Merlin Colosseum marchează un moment important pentru retailerul francez, aducând laolaltă o varietate de produse şi servicii personalizate, cu scopul de a simplifica proiectele de amenajare ale bucureştenilor.

Mai mult, odată cu noua ”faţă” şi portofoliul extins, numărul de clienţi ai magazinului ar urma să crească cu până la 15% până în 2024, iar cifra de afaceri cu 15-20%, impulsionată şi de comenzile online sau telefonice.

Leroy Merlin Colosseum a adus la viaţă un nou concept, în care bucureştenii şi nu numai au la dispoziţie o gamă extinsă de produse, de la unelte şi materiale de construcţii, până la decoraţiuni şi soluţii de grădinărit.

În urma remodelării, raioanele au fost grupate pe mai multe categorii, inclusiv proiect – format din bucătărie şi sanitare; deco şi tehnic – cu unelte şi soluţii de electricitate; dar şi zona dedicată pentru amenajarea grădinii. De asemenea, meseriaşii şi profesioniştii pot beneficia de o intrare separată spre zona tehnică, iar cea de DRIVEIN permite, în continuare, accesul cu maşina proprie pentru a putea achiziţiona mai simplu şi mai rapid materialele de construcţii dorite.

Odată cu noile schimbări, gama de produse a fost îmbunătăţită, iar raioanele de sanitare, gresie şi faianţă, dar şi cele de decoraţiuni, aranjareşidepozitare, vopsea, tâmplărie şi grădină au fost extinse şi includ acum mai multe variante de produse, aliniate atât nevoilor clienţilor, cât şi cerinţelor de dezvoltare durabilă. Totodată, clienţii au acces la proiecte complete dedicate mobilierului de bucătărie şi baie, dar şi la serviciul de comandă personalizată pentru ferestrele PVC, care permite produse conform dimensiunilor şi culorilor dorite.

În plus, magazinul oferă şi serviciul de retragere marfă pentru o selecţie variată de produse grele precum gresie, faianţă, parchet, bucătării şi sanitare. Astfel, după ce produsele dorite au fost selectate, vor fi transportate de către angajaţii Leroy Merlin direct la maşina clientului.

Printre serviciile suplimentare care se regăsesc în oferta Leroy Merlin Colosseum se numără şi Rezervă şi Ridică în 2 ore, Retur 365 de zile în baza cardului de client, Livrare la domiciliu sau pe şantier, Finanţare, Mixare gratuită pentru vopsea, Debitare lemn, Configurator 3D pentru bucătărie, Ferestre la comandă şi Închiriere unelte.

Magazinul din Parcul Comercial Colosseum este situat pe Şoseaua Chitilei, numărul 284-286 şi va rămâne deschis de luni până sâmbătă în intervalul 07:00-21:00, respectiv duminica între 08:00 şi 20:00. Începând cu data de 6 noiembrie, în zilele de duminică, magazinul va funcţiona conform programului de iarnă, de la ora 9:00 până la 19:00.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO