Info

(P) APEX SPEED FEST: Festivalul de motorsport care aduce adrenalină şi pasiune în inima Bucureştiului!

(P) APEX SPEED FEST: Festivalul de motorsport care aduce...

Autor: Publicitate

28.08.2023, 15:45 199

Pe 2-3 septembrie, Piaţa Constituţiei va deveni scena unui festival de motorsport de excepţie. APEX SPEED FEST nu este doar un festival, ci o comunitate care urmăreşte să creeze o simbioză perfectă între producători auto, tehnologie şi inginerie, piloţi, public, sponsori, entuziaşti, mass-media, turism şi ospitalitate. 

„Fără o audienţă care să respire şi să trăiască fiecare moment, motorsportul rămâne un simplu hobby. Fără sponsori, piloţii talentaţi nu vor ajunge niciodată cunoscuţi. Fără o comunitate unită şi implicată, motorsportul în România nu va atinge niciodată niveluri internaţionale de excelenţă.” Andrei Tureanu, Membru fondator WIN Tureanu Motorsport şi Pilot de Raliu.

APEX SPEED FEST vine să răspundă acestor nevoi. „Ne propunem să aprindem scânteia pasiunii pentru motorsport în fiecare vizitator, să atragem investiţii şi sponsorizări care să sprijine creşterea acestei industrii şi să oferim o platformă de networking şi apartenenţă pentru toţi cei implicaţi.

Şi poate cel mai important, vrem să insuflăm dragostea pentru motorsport în noua generaţie. Copiii simt în mod instinctiv atracţia pentru viteză şi competiţie, dar, din păcate, oportunităţile de a experimenta acest univers într-un mod sigur sunt limitate. APEX SPEED FEST le oferă şansa să descopere, să înveţe şi să iubească motorsportul într-un mediu organizat şi sigur, sub îndrumarea profesioniştilor.

Din toate aceste motive, APEX SPEED FEST nu este doar un eveniment; este o mişcare. Este locul unde pasiunea devine posibilitate, unde comunitatea prinde viaţă şi unde viitorul motorsportului în România îşi găseşte drumul.” Cristi Pascu, Membru fondator WIN Tureanu Motorsport şi CEO PSC Group.

Printre atracţiile evenimentului se numără Campionatul Naţional de Drift, expoziţii de automobile clasice, supercars, maşini de off-road, GT-uri, maşini pregătite pentru competiţii, motociclete Harley-Davidson, Race Taxi, zone de karting şi airsoft dedicate copiilor, dar şi concerte incendiare cu Delia, Alina Eremia, Grasu XXL şi Guess Who.

Etapa a IV-a a Campionatului Naţional de Drift – o experienţă extraordinară se conturează în peisajul urban al Capitalei, sub forma unei competitii spectaculoase care aduce în prim-plan performanţa şi adrenalina.

RoDrift va cuceri faimosul circuit stradal de la Casa Poporului, oferind pasionaţilor de motorsport şi curioşilor ocazia unică de a se bucura de o competiţie de neuitat şi promite să îmbine pasiunea pentru viteză cu un traseu spectaculos, creat pentru a provoca emoţii intense şi senzaţii tari. Maşinile de competiţie, cu o putere uluitoare de până la 1000 de cai, vor cuceri circuitul, iar numărul record de piloţi participanţi din ţări precum Italia, Norvegia Ungaria, Ucraina, Bulgaria şi, desigur, România, va adăuga o notă de diversitate şi concurenţă acerbă la titlu, promiţând o competiţie pe măsură.

Duelurile de drift vor fi momentele culminante, captivându-vă atenţia şi ţinându-vă cu sufletul la gură pe tot parcursul evenimentului. Forţa maşinilor de competiţie va fi resimţită în fiecare colţ al circuitului, iar emoţiile vor atinge cote înalte.

Cu zeci de mii de cai putere într-un singur loc, acest eveniment este cu siguranţă o oportunitate pentru toţi iubitorii de adrenalină de a asista la o demonstraţie impresionantă de abilităţi de conducere şi tehnică, într-o atmosferă de competiţie şi pasiune pentru Motorsport.

APEX SPEED FEST îi aşteaptă pe cei dornici de adrenalină să încerce Race Taxi. Această activitate oferă posibilitatea unei ture pe circuit, în scaunul din dreapta, cu un pilot profesionist la volan.

Atmosfera de festival va fi întreţinută de o serie de DJ şi concertele unor artisti consacraţi din România: Delia, Alina Eremia, Grasu XXL şi Guess Who.

Spectatorii vor avea mai multe variante de acces (General Acces & VIP) unde se pot relaxa şi pot admira show-ul de pe circuit. Vor fi prezente zone de food & drinks şi locuri de socializare pentru pasionaţii de motorsport.

Copiii sunt şi ei bine veniţi la festival. La APEX SPEED FEST îi aşteaptă zone de karting electric şi AirSoft dedicate, creând astfel o experienţă completă pentru întreaga familie. Copiii cu vârsta până în 10 ani au accesul gratuit, dacă sunt însoţiţi de părinţi sau tutore legal care are bilet valid.

Festivalul propune şi o tombolă, în care se pune la bătaie o maşină de curse, pregătită conform standardelor FIA. Pot intra în joc toţi cei care achiziţionează abonamente General Acces, VIP, sau acces VIP de o zi, până pe 2 Septembrie, ora 23:59. *Regulamentul oficial al campaniei promoţionale “Tombola APEX SPEED FEST” îl găsiţi pe site-ul oficial www.apexfest.ro.

Zona VIP are locuri limitate şi este organizată de una dintre cele mai faimoase locaţii din România, NUBA, locaţie recunoscută pentru exclusivitate şi atenţia la detalii. Beneficiarii acestor bilete au parte de locul cu cea mai bună vizibilitate din cadrul festivalului, acces parţial în zona de boxe a concurenţilor, canapele, fotolii confortabile, şi servire la masă.

Programul* APEX SPEED FEST:

SÂMBĂTĂ, 2 SEPTEMBRIE

  • RACE TAXI: 09:20 - 09:30, 10:20 - 10:30, 11:30 - 11:40, 14:00 - 14:10, 16:00 - 16:10, 19:30 - 19:45
  • Antrenamente Clasa Semi PRO: 08:30 - 09:20, 10:30 - 11:30
  • Antrenamente Clasa PRO: 09:30 - 10:20, 11:40 - 13:00
  • Calificări Clasa Semi PRO: 14:10 - 16:00
  • Calificări Clasa PRO: 16:10 - 18:00
  • Antrenamente Battle Clasa Semi PRO: 18:00 - 18:45
  • Antrenamente Battle Clasa PRO: 18:45 - 19:30
  • DJs & Concert - DELIA şi ALINA EREMIA: 20:00 - 22:00

DUMINICĂ, 3 SEPTEMBRIE

  • RACE TAXI: 09:20 - 09:30, 10:20 - 10:30, 11:30 - 11:40, 16:30 - 16:40
  • Antrenamente Clasa Semi PRO: 08:30 - 09:20, 10:30 - 11:30
  • Antrenamente Clasa PRO: 09:30 - 10:20, 11:40 - 13:00
  • Vali Porcişteanu Show: 14:00 - 14:10, 16:20 - 16:30
  • BATTLE Clasa Semi PRO: 14:10 - 16:20
  • BATTLE Clasa PRO: 16:40 - 19:30
  • Festivitate Premiere: 19:40 - 20:00
  • DJs & Concert GUESS WHO şi GRASU XXL: 20:00 - 21:30

*Programul poate suferi modificări.

Acces şi bilete

Abonament VIP

998 lei

Abonament General Access

Include accesul general la festival în ambele zile (2-3 septembrie). Prin achiziţia acestui bilet poţi participa la tombola unde poţi câştiga propria maşină de curse.

179 lei

Acces VIP 1 zi (2 Septembrie)

590 lei

Acces VIP 1 zi (3 Septembrie)

590 lei

Acces General 1 zi (2 septembrie)

99 lei

Acces General 1 zi (3 septembrie)

99 lei

Supliment Race Taxi - Valabil doar cu bilet de acces 02.09

Simte adrenalina pe circuit şi adaugă experienţei APEX SPEED FEST una dintre cele mai memorabile aventuri: Race Taxi! Nota: După confirmarea plăţii, scrie-ne pe adresa contact@apexfest.ro pentru a îţi programa sesiunea

99 lei

Supliment Race Taxi - Valabil doar cu bilet de acces 03.09

99 lei

Despre organizatori:

WIN Tureanu Motorsport este o alianţă a două entităţi, ce doreşte să promoveze motorsportul la un alt nivel în România. Unul dintre organizatori este pilotul de raliu Andrei Tureanu, ce a concurat de la puţin peste 20 de ani, iar în prezent îşi aduce aportul în această industrie prin divizia sa de dezvoltare de maşini de curse, cât şi prin divizia de restaurări maşini oldtimer. Pasiunea pentru motorsport este împărtăşită şi de antreprenorul Cristi Pascu, actualul CEO al PSC Group, dezvoltatorul proiectelor imobiliare WIN cât şi fondatorul galeriei de arta WIN Gallery.

RoDrift a facut cunoscut driftul ca disciplină sportivă şi a atras un număr impresionant de spectatori în jurul acesteia, într-un mediu organizat: Campionatul Naţional de Drift, cea mai mare competiţie a acestui sport din regiune. Povestea RoDrift a pornit în 2014 şi datorită puterii sale a făcut ca, în doar cinci ani, un club entuziast de amatori să devină o comunitate profesională, organizată după reguli bine definite sub egida Federaţiei de Automobilism Sportiv şi a Ministerului Tineretului şi Sportului.

De asemenea, dorim să le mulţumim partenerilor noştri care s-au alăturat la prima ediţie APEX SPEED FEST: OneLife Rally, VMAX Karting, Harley-Davidson, FRAS, Virgin Radio, TopGear, Gold Nutrition, Bucur Rally & Tuning, Racing Wheels, SkyTime, BART ATELIER, iabilet.ro, TZIGARET DESIGN, G&C Auto Dealer şi Racebox. Apreciem încrederea şi entuziasmul lor de a face parte din această comunitate.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO