Info

(P) Campanie de Sărbători Human Resources Planning: Discount de 40% la achiziţia de licenţe software şi două luni de abonament gratuit

(P) Campanie de Sărbători Human Resources Planning:...

Autor: Publicitate

08.12.2016, 12:37 185

Bucureşti, 08 decembrie 2016 – Romanian Software, furnizor de soluţii de ultimă generaţie în domeniul resurselor umane şi unul dintre liderii acestei pieţe, lansează cu ocazia Sărbătorilor de iarnă o campanie promoţională pentru Platforma Human Resources Planning (https://hrp.ro/). Astfel, Romanian Software le oferă clienţilor posibilitatea ca până la 31 decembrie 2016 să poată cumpăra orice licenţă software din portofoliul propriu cu un discount de 40%.

De asemenea, companiile care vor decide să-şi externalizeze serviciile de salarizare şi administrare de personal către Romanian Software vor primi două luni gratuite, în cadrul contractului care se va semna între cele două părţi. Oferta de faţă este valabilă numai pentru contractele care vor fi semnate până la data de 31 decembrie 2016, fiind una limitată şi supusă unor termene şi condiţii specifice.

Human Resources Planning (care va deveni în curând colourful.hr) este o platformă care integrează soluţii de planificare şi management al resurselor umane, componentele platformei fiind: calcul salarial, management al personalului şi documentelor, management al timpului, evaluare, training şi recrutare. Platforma aduce în premieră pentru România un software conectat direct cu REVISAL, prin care toate operaţiunile de modificare a contractelor se pot face automat.

Mai multe informaţii despre Romanian Software

Romanian Software este o companie de tehnologie specializată în servicii şi produse software de ultimă generaţie în domeniul resurselor umane şi unul dintre liderii acestei pieţe. În cei 12 ani de activitate, compania a ajuns la mai mult de 400 de clienţi, iar prin Platforma Human Resources Planning (viitoarea colorful.hr) administrează în prezent datele a peste 100.000 de angajaţi din România. Printre cei care au ales deja serviciile furnizorului român de soluţii HR se numără eMag, Altex, Libra Internet Bank, KFC, Alro Slatina, Nuclearelectrica, EveryMatrix şi Bergenbier.  Mai multe detalii găsiţi pe www.hrp.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels


AFACERI DE LA ZERO