Info

(P) Instalează-ţi sistemul fotovoltaic cu Adrem, oriunde în ţară

(P) Instalează-ţi sistemul fotovoltaic cu Adrem,...

Autor: Publicitate

13.09.2023, 08:00 338

În prezent, România se află în mijlocul unei transformări energetice semnificative, trecând de la dependenţa de combustibilii fosili la energia din surse regenerabile. Această tranziţie este esenţială, atât pentru a atinge obiectivele de combatere a schimbărilor climatice, de reducere a emisiilor de carbon, cât şi de creare a unei economii durabile, sănătoase şi armonioase cu societatea şi mediul înconjurător.

De peste 30 de ani, grupul Adrem sprijină tranziţia energetică prin oferta sa de soluţii şi servicii dedicate acestui domeniu, fiind unul dintre cei mai mari furnizori din România de sisteme pentru reţele inteligente, de la lucrări complexe de antreprenoriat general, sisteme de automatizare tip SCADA, la instalarea de panouri fotovoltaice şi construcţii staţii de încărcare maşini electrice. Cele trei companii, Adrem Invest, Adrem Engineering şi Adrem Link, fiecare specializată pe segmentul ei de piaţă, asigură expertiza şi abilităţile necesare pentru planificarea, dezvoltarea şi implementarea soluţiilor la cheie, personalizate pe nevoile clienţilor noştri. O echipă de peste 1.000 de specialişti dezvoltă proiecte de eficienţă energetică la nivelul întregii ţări, cu dedicare şi profesionalism, la cele mai înalte standarde.

În momentul de faţă, una dintre cele mai populare opţiuni de eficienţă energetică valabile atât pentru consumatorii casnici, cât şi pentru cei rezidenţiali este instalarea panourilor fotovoltaice pe acoperişul unei locuinţe, hale, fabrici, supermarket sau pe terenul proprietăţii. Acestea convertesc energia solară în energie electrică, permiţând prosumatorilor să producă şi să utilizeze propria energie, la costuri cât mai mici. Investiţiile în energia din surse regenerabile sunt o garanţie pentru viitor, iar Adrem este unul dintre furnizorii de încredere care îţi este alături în acest demers şi îţi oferă soluţii personalizate pe nevoile tale.

Panouri fotovoltaice şi stocare energie

Ca suporter al tranziţiei, ne preocupă protecţia mediului şi de aceea am inclus în portofoliu soluţii complexe ce adresează producţia de energie prin panouri fotovoltaice, stocarea şi recuperarea de energie şi eficienţă energetică. Ne adresăm atât mediilor industriale, comerciale şi sectorului public, cât şi micilor consumatori. Prin partenerii noştri de tehnologie acoperim aplicaţii diverse şi promovăm atât soluţii tradiţionale, cât şi tendinţe tehnologice inovatoare.

Sistemele pe care le promovăm se pretează clădirilor de birouri, spaţiilor comerciale, centrelor logistice, spaţiilor industriale de producţie, dar şi clădirilor rezidenţiale, atât celor colective, cât şi celor individuale. În principiu, orice clădire poate deveni o sursă de energie verde. Energia astfel obţinută poate fi folosită pentru iluminat, alimentarea cu energie a echipamentelor din interiorul şi exteriorul clădirii, alimentarea staţiilor de încărcare a vehiculelor electrice, dar poate fi stocată şi utilizată ulterior, când  lumina solară este sub nivelul necesar.

Acordăm o atenţie deosebită transformării oricărei idei într-un proiect cu recuperare rapidă a investiţiei, furnizând servicii şi în zona de consultanţă, autorizare, proiectare şi obţinere de fonduri de finanţare. Pentru instalarea panourilor fotovoltaice, se pot realiza concepte de design original, cu opţiuni de rame pe diverse culori, oferind un aspect deosebit clădirilor şi crescând valoarea acestora.

Experienţa de peste 30 de ani în infrastructură energetică ne poziţionează ca lideri de piaţă pentru serviciile care determină succesul unui proiect în regenerabile.

Pachetul nostru de servicii include:

  • Consultanţă;
  • Suport tehnic;
  • Proiectare;
  • Obţinere avize şi autorizaţii;
  • Finanţare;
  • Servicii electrice;
  • Implementare la cheie;
  • Dispecerizare;
  • Punere în funcţiune;
  • Garanţie;
  • Service şi mentenanţă proiect;
  • Mententanţă infrastructură energetică.

Tipurile de echipamente incluse în proiectele de panouri fotovoltaice şi stocare energie pe care le oferim:

  • Panouri fotovoltaice clasice, structură de sticlă;
  • Panouri fotovoltaice flexibile, uşoare, pretabile oricărei structuri suport existente;
  • Invertoare de reţea pentru aplicaţii on-grid;
  • Invertoare autonome pentru aplicaţii off-grid;
  • Acumulatori pentru stocarea energiei cu diverse tehnologii, în funcţie de aplicaţie;
  • Tablouri de distribuţie şi soluţii de alimentare.
     

În plus, integrăm soluţiile de panouri fotovoltaice şi de stocare a energiei electrice cu:

  • Staţii de încărcare vehicule electrice;
  • Soluţii de iluminat inteligent;
  • Soluţii de automatizare (BMS);
  • Soluţii de automatizare pentru aplicaţii rezidenţiale (Smart Home).

Tranziţia energetică generează o mulţime de oportunităţi atât pentru economie, cât şi pentru populaţie, de la dezvoltarea de produse şi servicii inovatoare, până la educarea publicului în materie de energie – eficienţă energetică, prosumerism, tranziţie, schimbare de mentalitate. Este de datoria noastră, a fiecăruia, să învăţăm să trăim sustenabil, să economisim energie şi resursele planetei pentru un mediu mai curat şi prietenos pentru viitorul copiilor noştri. Daca vrei să investeşti şi să te folosesti de energie inteligent, te aşteptăm pe site-urile Adrem.ro şi EficientaEnergetica.adrem.ro pentru a descoperi proiectele noastre şi a te convinge dacă facem echipă bună. Suntem la un telefon 0732.016.520 distanţă sau mail fotovoltaice@adrem.ro pentru a discuta ideea ta şi a o pune în practică.

Susţine tranziţia energetică cu Adrem!

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO