Media & Advertising

Antena Group a încheiat anul 2018 cu afaceri de 80 mil. euro şi un profit de 13 mil. euro. Monica Stănescu, noul CFO: Avem resursele financiare necesare pentru a investi în viitor

Antena Group a încheiat anul 2018 cu afaceri de 80 mil....

Autor: Roxana Rosu

25.06.2019, 13:55 622

Antena Group a încheiat 2018 cu o cifră de afaceri de 80 milioane euro şi un profit de 13 milioane euro, dublu faţă de anul precedent, a declarat Monica Stãnescu, care a preluat funcţia de Chief Financial Officer (CFO) al companiei în această lună.

„Fiind o persoană orientată spre date, mă bazez pe rezultatele bune din 2018 şi pe ceea ce ştiu legat de planurile de viitor. Consider că o cifră de afaceri de 80 milioane Euro şi o creştere de peste 100% a profitului faţă de anul anterior, adică un profit de 13 milioane Euro, reprezintă o garanţie a faptului că vorbim despre o companie sustenabilă, care are resursele financiare necesare pentru a investi în viitor.” 

Monica Stãnescu lucrează în cadrul Antena Group de la începutul anului şi s-a ocupat de analiza fluxurilor de lucru, de revizuirea procedurilor şi de coordonarea unor proiecte de automatizare/digitalizare în calitate de Risk & Compliance Manager. Ea are experienţă de 13 ani în zona financiară, dintre care ultimii 3 ani în audit şi consultanţă, în rolul de Director Transfer Pricing & Value Chain Taxation în cadrul BDO România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO