Media & Advertising

Apropo Media a preluat vânzarea spaţiilor publicitare de pe site-ul mobile.ro

20.12.2010, 12:55 24

Începând cu luna decembrie a acestui an, Apropo Media a preluatgestionarea spaţiilor publicitare de pe site-ul www.mobile.ro, cea mai mare piaţăonline de vehicule noi şi second-hand din România.

Astfel, segmentul auto reprezentat până acum de Promotor.ro, celmai important brand auto din online, se completează cu o piaţăputernică, oferind astfel advertiserilor posibilitatea de a-sicomunica mesajul atât pasionaţilor domeniului auto, cât şi celorinteresaţi de achiziţii imediate.

După ce în urmă cu cu două luni adăugase în portofoliu vânzareaspaţiilor publicitare pe site-urile superbebe.ro, incasa.ro,zooland.ro şi grădinamea.ro, Apropo Media îşi extinde acum reţeauade site-uri administrate ca broker de publicitate online, la48.

"Strategia Apropo Media este de a acoperi cât mai bine toatesegmentele importante din online. mobile.ro reprezintă cea mai marepiaţă de automobile noi şi second hand din .ro şi sperăm caîmpreună să le putem oferi clienţilor noştri cele mai bune metodeprin care să-şi atingă targetul dorit." a declarat Orlando Nicoară,General Manager Apropo Media.

"mobile.ro are pentru 2011 planuri ambiţioase, astfel încât amgăsit un partener puternic în Apropo Media, care să ne ajute înatingerea ţelurilor noastre. Factorii determinanţi ai alegeriinoastre au fost faptul că Apropo Media se concentrează îndeosebi pepublicitate premium şi rich advertising, precum şi modul în careaspectul de vânzări este abordat. Strategia de vânzări a ApropoMedia se caracterizează prin profesionalism şi o foarte bunăstructură. Avem încredere că acest parteneriat va aduce rezultateledorite şi ne va ajuta în concretizarea dorinţei noastre de a oferisoluţii media extrem de creative, poziţionate într-un mediu cu orelevanţă mare. Strategia noastră va satisface atât cerinţeleutilizatorilor, precum şi pe cele ale partenerilor noştri deafaceri." au declarat oficialii mobile.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO