Media & Advertising

CapNext semneaza noua campanie de imagine Murfatlar

23.09.2005, 15:31 11

CapNext semneaza o noua campanie de imagine recent lansata de Murfatlar. Aceasta campanie se doreste a fi perceputa de catre public ca un discurs ce transmite mesajul emotionant, dar ancorat in realitate, al unui lider puternic cu valori la fel de puternice: traditia, pasiunea si inovatia.

Eveniment exclusivist, lansarea campaniei a avut invitati de seama - personalitati din media si afaceri - si a fost marcata de un concert Balanescu Quartet, o reinterpretare a operei Mariei Tanase. Murfatlar si noul album "Maria T" al lui Balanescu impartasesc aceleasi valori, de aici si alegerea ilustratiei muzicale pentru spotul de imagine (piesa "Empty Space Dance" de pe acest album).

Spotul TV din cadrul campaniei a fost montat in variante de 90, 60 si 30 de secunde si este o productie Castel Film, semnata de regizorul american Robert Black. Imaginea ii apartine lui Vivi Dragan Vasile.

Din echipa care a participat la realizarea acestei campanii fac parte: Murfatlar - Radu Morar, director de marketing si Daniel Negrescu, Brand Manager Murfatlar; CapNext - Costin Popescu, Creative Director, Codin Caradimu, Copywriter, Teoharie Zugravu si Ioana Parvan, Account Directors, Sorin Popescu, General Manager.

Murfatlar este lider pe piata de vinuri cu o cota de 30%. Primele atestari documentare ale podgoriei Murfatlar dateaza de peste 1.700 de ani. "Acum 2.000 de ani ne-am apucat de facut vin de pe cele peste 2.600 ha; acum cinci ani ne-am apucat de lansat branduri, de investit milioane de dolari in comunicare si tehnologie. Peste 140 de medalii vorbesc despre calitatea vinurilor noastre obtinute sub indrumarea singurului oenolog australian din Romania", afirma Daniel Negrescu, Brand Manager Murfatlar.

Marturii scrise despre traditia producerii vinului la Murfatlar au fost lasate si de poetul latin Ovidiu (Publius Ovidius Naso, 43 i.C.-17 d.C.) care a trait in cetatea Tomis in perioada 9-17 i.C., exilat de imparatul roman Augustus.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24