Media & Advertising

Istoria economică a României văzută prin articole, cataloage, anuar şi evenimente

Istoria economică a României văzută prin articole,...
17.11.2014, 00:06 136

Ziarul Financiar este oglinda economiei româneşti şi vocea mediului de business şi a clasei antreprenoriale locale. Născut acum 16 ani, într-o perioadă de criză, Ziarul Financiar a prezentat în cele peste 4.000 de ediţii ale sale atât poveşti de succes cât şi eşecuri răsunătoare.

Astfel, începând cu 1998 în paginile ziarului aţi putut citi atât despre vânzarea Dacia către Renault, una dintre puţinele privatizări de succes din România, cât şi despre urmele adânci lăsate la nivel economic cât şi social de prăbuşirea FNI.

În urmă cu circa un deceniu, portofoliul Ziarului Financiar a fost completat de anuare, cataloage şi evenimente care au devenit adevărate repere pentru publicul de business. Astfel, anuare precum „Cei mai mari jucători din economie“, reviste precum „Business Construct“ sau „După Afaceri-Premium“ şi suplimente tematice fac de fiecare dată radiografii detaliate ale sectoarelor economice principale.

De asemenea, conferinţele şi summiturile organizate de Ziarul Financiar, printre care ZF Digital şi ZF Power Summit, aduc la aceeaşi masă oameni de afaceri, executivi de top dar şi decidenţi politici.

Nu în ultimul rând, de luni până vineri în cadrul emisiunii ZF Live, jurnaliştii Ziarului Financiar scot la lumină mici antreprenori care îşi urmează visul de business şi executivi care au pe mână afaceri de milioane şi de zeci de milioane de euro şi care prin deciziile lor ne influenţează viaţa de zi cu zi.

Citiţi în paginile ce urmează povestea ZF în titluri de articole desprinse din ziarele fiecărui an.

ZF organizează anual conferinţe şi summit-uri care adună la aceeaşi masă oameni de afaceri, manageri şi decidenţi politici din diferite domenii. ZF Digital, Campioni în Business, ZF Power Summit, ZF Transport & Logistics Summit, ZF Bankers Summit sunt doar câteva dintre acestea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO