Media & Advertising

Mărţişoare muzicale şi excursii în străinătate, în dar pentru ascultătorii ProFM

Autor: Madalina Cerban - Mediafax

01.03.2011, 09:32 44

ProFM le pregăteşte ascultătorilor mărţişoaremuzicale de 1 Martie, iar cei care vor să întâmpine primăvara cu oexcursie în doi în străinătate trebuie să caute "indiciile" înemisiunea "Alarma", cu Claudiu Sara şi Bogdan Nicolai, informeazăpostul de radio.

Pe 1 martie, CRBL va fi vestitorulprimăverii la ProFM, iar cei care doresc să îşiimpresioneze jumătatea o vor da cu siguranţă gata cu"Mărţişorul Hip Hop", personalizat pe versuriproprii, la care cântăreţul va compune muzica. Cei ce se simtinspiraţi trebuie să compună câteva versuri, să le trimită prin smsla 1872 (număr cu tarif normal), iar CRBL este pregătit cu muzicapentru şase dintre cele mai inspirate melodii, care vor fi difuzatenon stop pe ProFM.

Tot pe 1 martie, cei care vor să întâmpineprimăvara cu o excursie în doi în afara ţării nutrebuie să rateze în această săptămână indiciile de la "Alarma" cuClaudiu Sara şi Bogdan Nicolai. Cei care ştiu să răspundă laîntrebările celor doi prezentatori se pot apuca să-şi facăbagajele, pentru că ProFM "Te zboară afară", în perioada 1 - 7martie, către cinci capitale europene.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels


Cele mai citite ştiri