Media & Advertising

Ce puteţi citi în cel mai nou număr al revistei Business MAGAZIN: Bogdan Neacşu, 39 de ani, noul CEO al CEC Bank povesteşte cum a ajuns să fie bancher, ce a învăţat de-a lungul anilor şi care este ambiţia lui

Ce puteţi citi în cel mai nou număr al revistei...

Autor: Ioana Matei

17.02.2020, 00:05 1046

♦ Cu o experienţă de peste 15 ani în industria bancară, Bogdan Neacşu, în prezent preşedinte - director general al CEC Bank, a povestit în cadrul celui mai recent eveniment Meet the CEO organizat de Business MAGAZIN cu ce provocări vine meseria de bancher, ce a învăţat din fiecare experienţă avută în cadrul altor instituţii bancare şi cum şi-a propus să îmbine modelul de banking tradiţional al celei mai vechi bănci din România cu transformările venite prin prisma digitalizării. Totodată, şi-a mărturisit ambiţia de carieră: „Să conducă bancar nr.1 din România”

♦ Cei doi români implicaţi în construcţia Liverail - care era în 2014 cel mai valoros produs al industriei de IT din România - au confirmat pentru prima oară - într-o discuţie filmată şi publicată chiar de ei - faptul că valoarea tranzacţiei cu Facebook a fost într-adevăr de o jumătate de miliard de dolari - la cât fusese estimată la acea dată de portalul american Techcrunch. Ce alte detalii a inclus una dintre cele mai mari tranzacţii din IT-ul românesc?

♦ Irina Alionte este printre puţinii antreprenori români care se pot lăuda cu o afacere finanţată de guvernul britanic. Şi totuşi, după ce a pus bazele unui business în Londra, a decis să îşi continue parcursul antreprenorial în România.

♦ Criza vârstei mijlocii în carieră este definită de o senzaţie de blocaj.  Ce se întâmplă cu profesia la 40Ă?

♦ Este preşedintele fundaţiei The Ratiu Family Charitable Foundation. Este preşedintele Ratiu Democracy Centre. Este managing director pentru Regent House Properties Ltd. şi senior advisor pentru grupul de companii Bellerive, al familiei sale, cu activităţi în Marea Britanie, Franţa şi România, în special în sectorul imobiliar. Aşa sună cartea de vizită a lui Nicolae Raţiu - dar care este povestea sa?

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO