Mediafax.biz Exclusiv

D.I.M. Soft va furniza ANCOM aplicaţii software de 1,85 milioane de euro

Autor: Dumitrache Adrian

17.02.2011, 17:53 29

"În urma evaluării ofertei depuse de DIM Soft (singura depusã încadrul licitaţiei - n.r.) în ianuarie, aceasta a fost declaratăcâştigătoare, la preţul de 1,489 milioane de euro, fără TVA", searată în răspunsul ANCOM.

Perioada de contractare este de trei ani, oferta DIM Softincluzând şi valoarea de buy-out (175% din valoarea rateianuale).

Valoarea de buy-out va fi achitată numai în situaţia în careANCOM optează pentru cumpărarea produselor software prin extinderealicenţierii pentru o perioadă nelimitată, se mai spune îndocumentul instituţiei.

Potrivit ANCOM, infrastructura IT a instituţiei include 800sisteme de calcul, 25 servere şi peste 80 de aplicaţii specifice,dezvoltate cu resurse interne şi/sau externe şi diverse alteaplicaţii comerciale furnizate de terţi producători, respectivAdobe Systems, Corel Corporation, Abbyy, Dameware Development,McAfee, CA Technologies, ATDI şi Rohde&Schwarz).

Infrastructura se bazează în proporţie de peste 90% pe produseMicrosoft, care, în prezent, funcţionează în versiuni licenţiateneuniform, între anii 2002 şi 2008, ceea ce determină necesitateaunei soluţii complete, omogene, actuale şi care să permită oricândaducerea la zi a versiunilor utilizate, fără costurisuplimentare.

D.I.M. Soft SRL Bucureşti a fost înfiinţată în anul 1994 şi seocupă cu distribuţia de echipamente şi aplicaţii software, precumşi cu instalări şi configurări de reţele.

De asemenea, firma furnizează servicii de consultanţă IT şiintegrări de sisteme informatice. Societatea deţine certificareaMicrosoft Gold Partner şi Microsoft Large Account Reseller.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24