Mediafax.biz Exclusiv

Licitaţie ANCOM de 1,9 milioane de lei pentru comparatorul online de tarife telecom

Autor: Adrian Dumitrache

14.02.2012, 13:24 235

Contractul consta în proiectarea, dezvoltarea, testarea şi implementarea unei aplicaţii interactive care va efectua, pe baza opţiunilor introduse de utilizatorii finali, analize comparative ale planurilor tarifare existente pe piaţă, aferente serviciilor de comunicaţii, urmând să returneze un clasament al celor mai avantajoase planuri tarifare din punct de vedere al preţului, care corespund opţiunilor exprimate de utilizatorii finali, se arată în caietul de sarcini.

ANCOM a stabilit durata contractului la 200 zile începând de la data atribuirii.

Garanţia de participare se ridică la 22.000 lei, la care se adaugă cea de bună execuţie în cuantum de 5% din preţul total al contractului în lei, fără TVA.

"Contractul va fi finanţat din venituri proprii, urmate de rambursare conform contractului de finanţare POS CCE 290/321", se precizează în anunţul de participare publicat pe www.e-licitatie.ro.

La licitaţie pot participa ofertanţi a căror cifră de afaceri medie pe ultimii trei a depăşit trei milioane de lei.

În septembrie 2011, ANCOM a anunţat că Smart Telecom Consulting SRL Bucureşti va furniza instituţiei serviciile de consultanţă necesare realizării aplicaţiei web destinată comparării online a ofertelor din domeniul telecom, valoarea contractului fiind de 112.220 lei (TVA inclusă).

Lansarea aplicaţiei online era parte a programului de acţiuni al ANCOM pe anul 2011.

ANCOM este instituţia care protejează interesele utilizatorilor de comunicaţii din România, prin promovarea concurenţei pe piaţa de comunicaţii, administrarea resurselor limitate şi încurajarea investiţiilor eficiente în infrastructură.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO