Mediafax.biz Exclusiv

O firmă de componente pentru maşini-unelte din Alba a angajat 162 de oameni

Autor: Laurentiu Cotu

20.09.2011, 19:23 173

Conducerea companiei intenţionează să continue angajările, în prezent fiind disponibile posturi atât de ingineri de specialitate, cât şi de muncitori.

Compania şi-a bugetat pentru acest an o cifră de afaceri de 48 mil. lei (11,4 mil. euro), în creştere cu 31% faţă de anul trecut. În primul semestru al anului, compania a realizat o cifră de afaceri de peste 25,1 mil. lei (circa 6 mil. euro).

"Afacerile noastre au fost susţinute de creşterea cererii pentru produsele I.A.M.U.din partea clienţilor externi, dar şi datorită noilor colaborări.Am reuşit să creştem volumul producţiei datorită programului de investiţii derulat", a declarat Gligor Cîmpean, director general al I.A.M.U.din Blaj.

Compania este controlată de SIF Banat-Crişana, care deţine 76,70% din acţiuni, un alt acţionar important fiind SIF Oltenia, cu o participaţie de 19,83%. Compania a fost înfiinţată în anul 1972 sub numele de Întreprinderea de Accesorii pentru Maşini-Unelte.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO