Mediafax.biz Exclusiv

Tănăsoiu şi Biţoiu de la ACMS, constructorii mallului Adora Craiova

Autor: Cristi Moga

18.07.2011, 19:53 322

ACMS, care a maiconstruit printre altele centrele comerciale Carrefour Orhideea şiFeeria Băneasa din Bucureşti, a început să îşi monteze dejautilajele pe şantierul de la Craiova, unde va fi ridicat un mall cuo suprafaţă închiriabilă de 59.000 de metri pătraţi, printre celemai mari din afara Capitalei, au declarat pentru ZF reprezentanţiiSonae Sierra.

Valoareacontractului nu a fost făcută publică, dar aceasta poate fiestimată la 40-60 mil. euro. Într-o primă fază vor fi realizatelucrări la structura mallului şi infrastructura proiectului, dinfonduri proprii ale Sonae Sierra, continuarea investiţiei fiindstrict legată de obţinerea unei finanţări bancare pentru mallulcare va număra printre chiriaşi Cora, Cinema City, Altex sauOrsay.

Numele Tănăsoiu şi Biţoiu suntlegate şi de divizia imobiliară Primavera Development, care arealizat proiectul S-Park, vândut în 2007 pentru mai mult de 100mil. euro austriecilor de la Immofinanz.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO