Opinii

Cristian Tudor Popescu: Lovitură de popor

Cristian Tudor Popescu: Lovitură de popor

Foto: Octav Ganea

Autor: Cristian Tudor POPESCU

03.07.2012, 19:51 6225

Dl Blaga zbiară în Parlament că înlăturarea d-sale de la şefia Senatului e lovitură de stat. Are un aer de miliţian nervos, de Băsescu primitiv, nicidecum de martir al democraţiei. Nimeni nu va tremura de grija lui şi a hoaţei Anastase, cu care se asociază. Şefiile lor sunt câştigate de 22 de ani la târguiala politică şi mereu ţintă pentru răfuieli. De bun simţ ar fi fost să-şi dea demisia îndată ce au pierdut majoritatea în Parlament, nu să-l concureze pe M. Geoană în penibil agăţându-se de scaune.

Însă desfiinţarea comisiei care l-a declarat plagiator pe plagiatorul Ponta, capturarea Monitorului Oficial, schimbarea Avocatului Poporului, atacarea Curţii Constituţionale pentru că n-a votat în favoarea USL sunt acţiuni cu caracter totalitar.

USL şi-a făcut socotelile: avem destul capital popular de ură la adresa PDL - Băsescu, ca să-i dăm jos, că ne împiedică să fericim oamenii cu buna noastră guvernare? Putem să le dăm românilor sânge, în loc de pâine? Avem şi putem.

Citiţi mai multe detalii pe www.gandul.info

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO