Politică

Antonescu: Nu ştiu dacă cineva mi-a cerut capul în PNL, aş fi onorat

Antonescu: Nu ştiu dacă cineva mi-a cerut capul în PNL, aş fi onorat

Autor: Valentina Postelnicu, Cristian Fierbinteanu

25.08.2012, 10:59 788

"Nu ştiu dacă cineva mi-a cerut capul, aş fi onorat, de dorit există probabil oameni care îl doresc, că asta este dinamica în partid. Eu nu am nici cea mai mică reţinere, am mai spus-o şi altă dată, dacă cineva doreşte să facem fie şi un Congres Extraodrinar, nu eu am să îi împiedic pe colegii care ar dori chestiunea asta", a spus Antonescu.

El a mai adăugat că, dacă în urma unui Congres extraordinar s-ar alege un alt lider al partidului, ar pleca cu inima împăcată, pentru că nu lasă PNL deloc mai rău decât l-a preluat.

"Nu am niciun fel de problemă, aştept cât se poate de liniştit orice propunere", a menţionat el.

Antonescu a declarat că reuniunea tradiţională a PNL de dinaintea sesiunilor parlamentare, adică Şcoala de Vară a partidului, nu va mai avea loc în acest an la Mamaia, ci la Bucureşti.

Liderul liberal a vorbit şi despre unitatea USL. "Nu am nicio ezitare să spun şi că USL va continua unită. (..) Nimeni nu îşi permite în acest moment să spulbere şi ultima speranţă a oamenilor, mulţi din aceşti şapte milioane, vreo cinci care ne-au votat la locale", a comentat el, întrebat dacă mai există unitate în cadrul Uniunii, după referendum.

El a mai spus, pe de altă parte, că are încredere în Victor Ponta.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO