Politică

Ioan Rus, către forumiştii din domeniul infrastructurii: Soluţiile voastre sunt în atenţia mea

Ioan Rus, către forumiştii din domeniul...

Autor: Andreea Neferu

22.01.2015, 17:15 324

Ministrul transporturilor, Ioan Rus, a răspuns unei scrisori deschise adresată ieri de membrii forumului de infrastructură peundemerg.ro, afirmând că ideile transmise de aceştia vor fi luate în considerare.

“În scrisoarea deschisă pe care mi-aţi trimis-o, aţi punctat câteva dintre problemele cu care CNADNR se confruntă în momentul de faţă, iar ideile şi soluţiile pe care dumneavoastră le-aţi creionat vor fi în atenţia mea şi a colegilor mei”, spune Ioan Rus.

Ministrul nu a precizat însă concret ce idei din cele propuse de forumişti vor fi luate în considerare.

Membrii comunităţii i-au propus lui Ioan Rus să urmărească implementarea a patru criterii de performanţă la nivelul CNADNR şi al ministerului: transparenţă, competenţă, realism şi buna cheltuire a banului public. De asemenea, ei au arătat că statul ar trebui să renunţe la formula de concesiune prin care vrea să construiască autostrada Comarnic-Braşov, având în vedere costul foarte mare al proiectului, care va ajunge la 8,5 miliarde de euro pe perioada de 30 de ani, cât va dura concesiunea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO