Politică

Klaus Johannis, Stere Farmache sau Mariana Gheorghe, propunerile PNL pentru funcţia de premier

Klaus Johannis, Stere Farmache sau Mariana Gheorghe, propunerile PNL pentru funcţia de premier
20.10.2010, 18:19 72

Liberalii i-ar putea propune pe Klaus Johannis, Stere Farmacheşi Mariana Gheorghe pentru funcţia de premier, în eventualitateaadoptării moţiunii de cenzură a opoziţiei şi a iniţierii unornegocieri pentru constituirea unui guvern "de avarie", scrieMediafax.

"Propunerile PNL pentru funcţia de premier, care vor fiprezentate de preşedintele PNL, Crin Antonescu, în cadrulnegocierilor pentru constituirea guvernului de avarie, sunt KlausJohannis, primarul Sibiului, Stere Farmache, preşedintele Bursei deValori Bucureşti şi Mariana Gheorghe, directorul general executival Petrom", au declarat sursele citate.

Sursele liberale au precizat că cele trei propuneri au fostformulate, miercuri, în şedinţa Consiliului Naţional Executiv alPNL, de către Crin Antonescu, cei trei independenţi fiind agreaţi,în principiu, de liberali ca şi "candidaţi pentru funcţia depremier de avarie". Totuşi, propunerile pot suferi modificări,potrivit surselor.

Pe lângă cele trei au mai fost vehiculate şi alte nume dindomeniul finanţelor, precum Daniel Dăianu, variantă care nu a fostacceptată având în vedere faptul că a fost exclus din PNL din cauza"independenţei sale faţă de partid", dar şi pentru "colaborarea" sacu preşedintele Traian Băsescu. Citiţi mai mult despre propunerile PNL pentru funcţia depremier pe www.mediafax.ro

AFACERI DE LA ZERO