Politică

Ponta scrie pe blog cum l-a cunoscut pe "Băse"; prima impresie - "ce om mişto, deschis, drăguţ"

Ponta scrie pe blog cum l-a cunoscut pe "Băse"; prima impresie - "ce om mişto, deschis, drăguţ"
24.09.2010, 15:33 39

Preşedintele PSD, Victor Ponta, şi-a deschis blog - "Blogul luiPonta" -, relatând, vineri, împrejurarea în care l-a cunoscut peTraian Băsescu, în iarna lui 2002, prima impresie fiind "ce ommişto, deschis, drăguţ", scrie Mediafax.

Ponta relatează, în a doua postare pe blogul său, împrejurareaîn care l-a cunoscut pe "Băse", în iarna lui 2002, când premierulde atunci, Adrian Năstase, l-a desemnat să ancheteze situaţia de laPrimăria Capitalei, condusă la acea vreme de Traian Băsescu.

"Era în 2002, prin iarnă, când Băse, în stilul caracteristic,ţipa că vrea să muncească dar nu-l lasă corupţii de consilieri.Adrian Năstase a mutat şi el pe tabla de şah cu «nebunul»,respectiv cu mine - tânăr şi dornic de afirmare şef laDepartamentul de Control al Guvernului!", relatează actualulpreşedinte al PSD, într-o postare intitulată "O datorie de onoare:cum l-am cunoscut eu pe Băsescu".

"Îmi amintesc că pe drumul spre studioul emisiunii mă gândeam ceom mişto, deschis, drăguţ, nu rece (arogant o să zică cârcotaşii)şi pedant ca şeful meu de atunci, cu care aveam o relaţie strictprofesională. Mai aveam puţin şi eram gata să mă înscriu înfan-clubul Băsescu şi deja mă mustra conştiinţa că am scris detoate matrapazlâcurile lui de la Primărie. Un om aşa simpatic nuavea cum să facă toate relele scrise de mine acolo, probabil că amfost prea aspru!", relatează Ponta. Citiţi mai mult despre cum scrie Ponta că l-a cunoscut peBăsescu pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO