Politică

Ungureanu: În cazul POSDRU, întrebarea este de ce directorul nu a fost schimbat înainte să vin eu

Autor: Mediafax

06.03.2012, 09:34 285

Premierul Ungureanu a declarat că nu va ezita să schimbe directorii diferitelor agenţii guvernamentale în cazul cărora sunt identificate probleme de management şi şi-a argumentat afirmaţia prin situaţia conducerii AM POSDRU, arătând că întrebarea e de ce fostul Guvern nu a decis demiterea acesteia.

"În momentul în care m-am întâlnit cu situaţii în care un şef al unei instituţii birocratice trebuia schimbat, am făcut-o foarte repede, iar cazul POSDRU era atât de evident încât întrebarea ar trebui să se pună cum de nu a fost schimbat înainte să ajung eu la guvern", a spus Ungureanu, la postul public de televiziune.

În luna februarie, premierul Mihai Răzvan Ungureanu a cerut ministrului Muncii, Claudia Boghicevici, să o demită pe Carmen Ionel, din funcţia de director general AM POSDRU, pentru management defectuos al Autorităţii, în contextul în care Comisia Europeană a decis întreruperea plăţilor pentru acest program.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO