Prima pagina

BSG va aloca in urmatorii doi ani 500 mil. euro pentru proiecte imobiliare din Romania

16.10.2007, 15:52 17

Divizia imobiliara a grupului Benny Steinmetz Group (BSG), Seven Hills, va dubla investitia in proiectul rezidential West Park, fata de suma anuntata initial, la 120 milioane euro, si va aloca in urmatorii doi ani 500 milioane euro pentru proiecte comerciale, rezidentiale si de birouri in Romania, informeaza Mediafax.

Investitia initiala in proiectul West Park era evaluata la 60 de milioane de euro.

Proiectul a fost achizitionat in 2006 de un joint venture format din grupul israelian BSR Engeneering Development si BSG, care a cumparat in urma cu sase luni participatiile detinute de BSR Engeneering Development la mai multe proiecte imobiliare derulate in Capitala.

"Am decis sa dublam investitia initiala la 120 milioane euro, deoarece proiectul a fost extins de la trei la cinci hectare, numarul apartamentelor s-a majorat de la 900 la circa 1.400 unitati, iar proiectul va dispune de aproximativ 1.000 locuri de parcare fata de 100 cat era prevazut anterior", a declarat Mosche Agavi, directorul de tara al grupului BSG.

El a afirmat ca proiectul va fi finalizat integral in anul 2011. Primele doua etape ale investitiei, reprezentand circa 700 de apartamente, vor fi inaugurate in august 2008, respectiv in 2009.

Mai multe stiri pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO