Prima pagina

Cel mai scump apartament din Bucuresti costa 1,2 milioane euro

Cel mai scump apartament din Bucuresti costa 1,2 milioane euro
26.05.2008, 12:54 60

Cel mai scump apartament din Bucuresti are trei camere, cu o suprafata construita de 240 mp si este situat in zona Dorobanti - Capitalelor, una dintre cele mai cautate si elegante zone rezidentiale, cu cele mai bine definite accente mondene, arata un top realizat de compania Regatta.

Acesta este structurat pe living, doua dormitoare, bucatarie, doua bai, grup sanitar, doua terase si doua locuri de parcare.

Printre elementele de inalt rafinament se afla parchetul masiv de stejar, glafturi de marmura, suprafete mari vitrate si terasele spatioase care permit lumina naturala din abundenta. Baia si bucataria sunt mobilate si echipate, iar dulapurile din lemn de nuc inzidite scutesc excesul de mobila.

Pretul pentru acest apartament este de 5,000 euro/mp.

Pe locul doi se claseaza un apartament elegant situat in zona Herastrau. Cu o suprafata de 193 mp, dispune de living, trei dormitoare, bucatarie, doua bai, dressing, toaleta si trei terase. Apartamentul dispune la subsol de spatii de depozitare si loc de parcare.

Finisajele de import aduc un plus de comfort, perfect pentru a sustine statusul oferit de proximitatea parcului si beneficiile amplasarii intr-un plaman al orasului.

Pretul pe metru patrat este de 4,900E+TVA.

Locul trei este situat intr-un complex residential de lux tot din Piata Dorobanti ? Capitalelor.

Apartamentul cu patru camere plasat la ultimul etaj al unei cladiri P+3 si se intinde pe o suprafata totala de 184 mp constuiti. Apartamentul ofera o camera de zi, trei dormitoare, trei bai, bucatarie si o terasa de 26 mp. Finisajele si amenajarile deosebite ating cele mai ridicate standarde ale confortului. Ma mult, locul de joaca si aleile pietonale din gradina exclusiva raspund si nevoii de zona verde relaxanta.

Pretul de vanzare este de 4,750E/mp + TVA.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO