Prima pagina

Cum ajungi sa castigi mii de euro pe zi din training

19.06.2008, 00:00 94

Un trainer cu experienta si renume poate sa castige intr-un an cam cat un top manager sau un bancher. Iar daca in strainatate acest lucru este general valabil, in Romania fericitii pot fi numarati pe degetele de la doua maini, scrie BUSINESS Magazin.

Unul dintre acestia este Ruxandra Milca, partener in cadrul firmei de training si consultanta Ascendis, care a avut prima experienta de trainer acum 17 ani, cand printr-o conjunctura pe care o numeste fericita, a ajuns sa tina cursuri de produs si vanzare pentru vanzatorii din reteaua Xerox.

"Dupa ce am terminat Facultatea de Matematica, m-am angajat ca programator intr-un centru de calcul unde, ulterior, am fost contactata de o firma britanica de consultanta si instruire care lucra pentru Xerox si voia sa-si tina cursurile in limba romana. Acesta a fost, practic, inceputul meu in consultanta", povesteste Ruxandra Milca.

Cititi mai multe despre cum ajungi sa castigi bani din training pe www.businessmagazin.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO