Prima pagina

Fotografii de mii de euro

09.09.2008, 00:00 16

Revista Descopera te invita sa participi la cel mai prestigios concurs de fotoreportaj din Romania.

Daca, in marea lor majoritate, fotografiile nu ne spun mai mult decit ceea ce putem observa si noi cu ochiul liber, exista unele care dovedesc cit de putin ne este totusi ingaduit sa vedem. De la aceasta premisa au pornit, in urma cu patru ani, redactorii revistei Descopera, in momentul in care au imaginat un concurs national de fotoreportaje deschis tuturor cititorilor sai. La cele trei editii desfasurate pina in prezent, au participat si s-au numarat printre cistigatori atit fotografi profesionisti (Cosmin Bumbut, Andrei Iliescu, Ufo Zoltan, Sorin Onisor), cit si foarte multi amatori (Florin Iorganda, Madalina Ene, Marian Pampu sau Dana Ceusescu). Valoarea competitiei a crescut considerabil de la an la an, iar in prezent Fotoreportajul meu, ajuns la cea de-a IV-a editie, este considerat cel mai prestigios concurs de fotoreportaj din Romania.
In 2008, competitia este deschisa pina pe 24 octombrie, data limita pina la care se pot expedia fotoreportajele. Lucrarile vor fi apoi analizate de catre un juriu patronat de presedintele fundatiei Art Expo, Mihai Oroveanu, si compus din fotografi de renume, iar fotoreportajele finaliste vor face obiectul unei expozitii, vernisata pe 5 decembrie, odata cu lansarea editiei de iarna a revistei Descopera, ocazie cu care se vor anunta si castigatorii. Premiile sunt oferite de catre partenerul celei de-a IV-a editii a concursului Fotoreportajul meu, Bancpost: locul I ? 3.000 de euro, locul ? 2.000 de euro si locul III ? 1.000 de euro. Detalii suplimentare si regulamentul concursului se gasesc in revista Descopera si pe www.descopera.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO