Profesii

BSM a lansat anuarul "25 Lideri in Afaceri"

09.07.2007, 17:31 34

Bucharest School of Management (BSM) a lansat anuarul "25 Lideri in Afaceri", care prezinta 25 de povesti de succes din 2006 ale absolventilor Programului MBA Romano-Canadian.
Peste 200 de absolventi ai BSM au completat chestionarul, care reprezenta, de fapt, un ghid pentru povestea pe care fiecare urma sa o scrie despre parcursul sau profesional.
Dintre cei peste 200 de absolventi care au completat chestionarul au fost alese 25 de povesti de succes. 12% dintre cei 217 absolventi au infiintat o firma in 2006, 9% dintre ei au coordonat anul trecut extinderi pe piete internationale, iar 16% s-au implicat personal in proiecte sociale in 2006.
Printre povestile de succes prezentate in anuar se numa-ra cele ale lui Bogdan Campineanu, head of equity mar-kets la Raiffeisen Capital & Investment, George Cioba-nasu, director regional pen-tru Bucuresti in cadrul Bancpost, Paul Cristescu, country manager al LU sau Ovidiu Slavoiu, head of program management office la ING Bank.
Membrii juriului au fost Robert Maxim, managing partner al firmei de consultanta Ensight, Madalina Uceanu, executive director Aims Human Capital Romania, Cristian Hostiuc, director editorial Publimedia, Robert Murray, Vicepresident Vodafone si Adriana Dutescu, director al Bucharest School of Management.
BSM face parte din structura ASE si este prima scoala de business romaneasca, intr-o piata a programelor de MBA a carei valoare este estimata la aproape 3 milioane de euro in acest an.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24