Profesii

Bucurestiul, pe lista scurta a 64 de executivi de top pentru o investitie virtuala

04.02.2008, 14:00 22

Un grup de 64 de executivi de top din 28 de tari inscrisi in programul de Executive MBA al IMD, una dintre cele mai bune scoli de business din lume, au fost timp de o saptamana in Bucuresti, in cadrul unei vizite de studiu.
Bucurestiul este a doua locatie pe care au vizitat-o cei 64 de manageri, dupa Irlanda, ei urmand sa mai ajunga in cursul acestui an in Shanghai si Sillicon Valley. "Scopul acestor vizite este ca studentii sa inteleaga si sa compare background-ul economic al celor patru locatii, iar in final sa recomande realizarea unei investitii virtuale intr-un anumit domeniu, in una dintre locatii, pe baza experientei si a intalnirilor pe care le-au avut cu reprezentanti ai mediului de business si ai autoritatilor", spune John Walsh, director al programului de Executive MBA.
Este pentru a treia oara cand studentii inscrisi in programul de EMBA al IMD vin la Bucuresti. Media de varsta a studentilor inscrisi in program este de 38 de ani, cu o experienta medie de aproximativ 10 ani.
Costul programului este de 122.000 de franci elvetieni, respectiv aproximativ 75.000 de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO