Profesii

Business Magazin. Cine este Răzvan Galavan, cel care la 30 de ani este directorul de achiziţii şi dezvoltare al Bilka Steel, o afacere la care a ajuns la vânzări de 1,15 miliarde de lei

Business Magazin. Cine este Răzvan Galavan, cel care la...

Autor: Ioana Mihai-Andrei

21.10.2023, 14:02 11173

Cariera lui Răzvan Galavan în Bilka a început în urmă cu cinci ani, atras fiind de evoluţia şi strategia companiei pe termen lung. Primul departament în care a activat este cel de vânzări; a crescut profesional odată cu dezvoltarea companiei şi din februarie 2019 asigură managementul Departamentului de Achiziţii, unde a construit şi dezvoltat strategia de achiziţii a companiei.

Afacerile BILKA, liderul pieţei de acoperişuri, au ajuns în 2022 la 1,15 miliarde de lei, (233 de milioane de euro), cu 4% mai mult faţă de anul anterior, când a înregistrat afaceri de 1,1 de miliarde lei. În 2021 a fost una din cele doar 21 de firme cu capital privat integral românesc care au realizat afaceri de peste un miliard de lei. Nivel care a fost atins în 15 ani de activitate.

V I Z IU N E  P E N T R U  V I I T O R :

1. Ce rol v-aţi propus să aveţi în 2030?

Planurile de dezvoltare ale companiei setează premisele ca şi următorul deceniu să fie unul al creşterilor solide pentru Bilka. Până în 2030 Bilka va fi un jucător relevant la nivel regional cu fabrici în Uniunea Europeană, dar şi în estul Europei. Asta aduce şi oportunităţi de promovare şi dezvoltare profesională în cadrul companiei.

Provocările adevărate consider că abia acum încep, iar în următorii ani mă văd mergând mai departe pe lanţul ierarhic şi cu experienţa acumulată să contribui la dezvoltarea activităţilor strategice şi operaţionale ale companiei.

Citiţi continuarea pe www.businessmagazin.ro

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO