Profesii

Doi parteneri se alătură echipei de management în cadrul firmei de avocatură ZRVP şi alţi patru avocaţi au fost promovaţi pe diferite trepte de senioritate

Violeta Saranciuc şi Alexandru Iorgulescu

Violeta Saranciuc şi Alexandru Iorgulescu

Autor: Cristina Bellu

04.03.2024, 10:52 215

Societatea de avocaţi Zamfirescu Racoţi Vasile & Partners (ZRVP) anunţă că Violeta Saranciuc şi Alexandru Iorgulescu au fost promovaţi în poziţia de partener, începând cu 1 martie, astfel că echipa de management a ajuns la 17 parteneri.

Atât Violeta Saranciuc cât şi Alexandru Iorgulescu şi-au început cariera în cadrul ZRVP în urmă cu 15 ani, trecând prin toate nivelurile profesionale, de la stagii de practică în timpul studiilor universitare până la coordonarea a numeroase proiecte de amploare şi mandate strategice din domenii diverse, spun reprezentanţii casei de avocatură.

„Drumul avocaturii este fascinant şi poate fi parcurs cu succes doar de cei care urmează această cale cu pasiune, dăruire şi multă, multă muncă. Îi felicit pentru această realizare şi le doresc mult succes în continuare.”, spune Cosmin Vasile, managing partner Zamfirescu Racoţi Vasile & Partners.

În paralel alţi patru avocaţi din cadrul departamentului Litigii au avansat pe diferite trepte de senioritate. Astfel, Daniela Iacob a fost promovată în poziţia de managing associate, iar avocatele  Andreia Moraru, Adelina Petcu şi Andra Bălţatu au devenit senior associates.

Promovările actuale au extins echipa de managing associates la 11 avocaţi cu atribuţii de coordonare a echipelor de litigii, după ce, anul trecut, un alt avocat senior, Eugen Tudose, a avansat pe această treaptă de senioritate. 

De asemenea, departamentul de litigii a câştigat  recent un nou avocat senior prin cooptarea Cristinei Onofrei, avocat cu peste zece ani de experienţă în litigii civile şi comerciale, drept administrativ şi achiziţii publice.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO