Profesii

În noiembrie expiră mandatele Ilincăi von Derenthall şi al lui Ciprian Lăduncă de membri în Comitetul Reprezentanţilor Fondului Proprietatea. Pe listă mai sunt două nume noi

În noiembrie expiră mandatele Ilincăi von Derenthall...

Autor: Tibi Oprea

11.09.2023, 18:58 807

Fondul Proprietatea (FP) a anunţat luni la Bursa de Valori Bucureşti că recomandarea Comitetului Reprezentanţilor de vot pentru Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor din 25 septembrie este ca acţionarii să voteze reînnoirea mandatelor membrilor Ilinca von Derenthall şi Ciprian Lăduncă, care expiră pe 25, respective 15 noiembrie.

În acelaşi timp, pe 6 septembrie a fost termenul limită până la care acţionarii puteau propune noi puncte pe ordinea de zi. Fondul a primit o solicitare din partea Ministerului Finanţelor, care deţine peste 5% din capitalul social al FP, să completeze ordinea de zi prin introducerea unui nou punct. Statul a propus ca în locul Ilincăi von Derenthall să vină Liliana Anghel.

De asemenea, Marian-Cristian Mocanu s-a autopropus să preia mandatul Ilincăi von Derenthall, la rândul ei propusă de Fondul Deschis de Investiţii Maxim, administrat de BT Asset Management. Ciprian Lăduncă este propus de Swiss Capital. Fondul Proprietatea are 2,4 mld. lei capitalizare, arată datele BVB.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO