Profesii

Mădălina Racoviţan, Head of People Services, KPMG, la ZF Live: Telemunca se va păstra şi după ce ieşim din carantină. Există avantaje atât pentru angajatori, cât şi pentru angajaţi

Autor: Ramona Cornea

10.04.2020, 15:10 118

Mădălina Racoviţan, Head of People Services în cadrul firmei de audit şi consultanţă KPMG România, a vorbit în cadrul emisiunii de business ZF Live despre avantajele telemuncii şi despre cum va continua această practică după ce va trece această situaţie cauzată de pandemia de COVID-19.

”Eu cred că după carantină se va păstra modul acesta de lucru. Vorbeam şi înainte despre telemuncă, multe organizaţii făcuseră anumiţi paşi în vederea permiterii angajaţilor să lucreze de acasă. De multe ori era doar la nivel declarativ, adică exista o politică, dar ea nu era folosită la potenţialul maxim de către angajaţi din varii motive. Probabil că după această perioadă cei care nu şi-au făcut până acum o politică pe termen lung de telemuncă o vor face. Avantaje există şi de o parte şi de alta. La nivelul angajatorului sunt cele precum facturi mai mici la chirie, facturi mai mici la utilităţi. La nivelul angajatului, am colegi care simt că sunt mult mai productivi muncind de acasă decât erau la birou”, a spuns Mădălina Racoviţan.

 
AFACERI DE LA ZERO