Profesii

Mircea Tudor, MB Telecom: Deja ne simţim depăşiţi de blocajul politic şi economic!

Mircea Tudor. Foto Silviu Matei

Mircea Tudor. Foto Silviu Matei

Autor: Corina Mirea

07.07.2013, 21:56 1017

„Veteranii“ mediului de busi­ness din România au nevoie de „sânge proaspăt“ în companii, de ti­neri care să aibă cu­rajul să preia frâiele în mo­mentul în care li­derii cu ve­chime nu vor mai găsi resurse să lup­te împotriva siste­mu­lui eco­nomic şi po­li­tic în care se simt blo­caţi, a spus Mircea Tudor, 55 de ani, fonda­tor al com­paniei pro­du­­că­toare de sisteme de se­curitate MB Tele­com.

„Grăbiţi-vă (către tineri-n.red.) să deve­niţi lideri, nu pentru că noi, cei din generaţiile mai vechi, ne-am fi plictisit, ci pentru că societatea româ­nească are nevoie de sânge proaspăt în leadership. Deja ne simţim depăşiţi de blocajul politic şi economic, iar fără voi nu putem. Avem nevoie de oameni tineri cura­joşi care să îşi asume respon­sabi­lită­ţile ce vin odată cu gestio­na­rea unei afaceri şi cu pozi­ţia de lider“, a ex­pli­cat Mir­cea Tudor, pre­zent săp­tă­­mâna tre­cută la o se­siu­ne de men­­­to­rat pen­tru ti­neri organi­za­tă de fun­­­daţia Leaders România.

Mircea Tudor con­­du­ce în prezent o com­pa­nie câştigă­toa­re a do­uă premii întâi în cadrul Salonului In­ter­national de In­ven­ţii de la Gene­va, care numără în prezent nu mai mult de 130 de angajaţi, 50% dintre aceştia fiind cercetători români.

Citiţi articolul integral pe www.zfcorporate.ro

Acest articol a apărut în ediţia tiparită a Ziarului Financiar din data de 08.07.2013

ZF Corporate este serviciul specializat de ştiri cu plată al Ziarului Financiar. Pentru a putea citi aceste ştiri trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Imobiliare şi altele). Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286, tel. mobil: 0766.606.994) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro sau stefan.paraschiv@m.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO