• Leu / EUR4.7792
  • Leu / GBP5.6074
  • Leu / USD4.2976
Profesii

Nevoia companiilor de vorbitori de limbi străine conturează o nouă nişă pentru furnizorii de servicii: testarea şi învăţarea de limbi străine online

Nevoia companiilor de vorbitori de limbi străine conturează o nouă nişă pentru furnizorii de servicii: testarea şi învăţarea de limbi străine online

Autor: Mihaela Pascari

22.06.2017, 16:45 840

Firma locală de consultanţă şi training Learning Pro a adus pe plan local un serviciu online de învăţare şi testare de limbi străine, în urma unui parteneriat cu compania de training internaţională şi testare online a abilităţilor de limbi străine Speexx.

Astfel, învăţarea şi testarea abilităţilor de a vorbi într-o limbă străină cu ajutorul unei platforme online conduce la o creştere a productivităţii angajaţilor, îmbunătăţindu-le abilităţile de comunicare cu ajutorul trainerilor vorbitori nativi de limbi străine.

„Vedem deja avântul pieţei  de servicii externalizate din România, în contrapondere cu scăderea disponibilităţii unei forţe de muncă, indiferent de industrie”, a spus Cosmina Coman, managing partner în cadrul Learning Pro.

Serviciul oferit de Learning Pro, prin intermediul unui parteneriat cu Speex, atât pentru companiile din România, cât şi pentru cele din Republica Moldova, reprezintă un instrument de învăţare a limbilor străine care oferă instruire prin intermediul tehnologiei mobile şi al coaching-ului virtual.

Astfel, în timp ce ce cursanţii se loghează pentru a accesa materiale de curs, învaţă şi colaborează cu ceilalţi cursanţi, managerul de training accesează panoul de administrare pentru a crea şi vizualiza rapoartele de progres.

“Focusul organizaţiilor pe dezvoltarea abilităţilor de comunicare de business este justificat deoarece acestea sunt vitale nu numai în funcţionarea echipelor, dar şi a relaţiilor cu parteneri de business, furnizori sau clienţi. Facilitarea comunicării în echipele multi-lingvistice stimulează procesul de inovaţie, ceea ce este un avantaj competitiv esenţial pentru organizaţii”, a mai spus Mehdi Tounsi, president of Americas & Global Alliances în cadrul Speexx.

În ce fel v-a influențat ZF viața profesională?

TOTUL PENTRU BUSINESS. TOTUL ESTE BUSINESS

Principalele valute BNR - joi, 13:15
EUR
USD
GBP
CHF
Azi: 4.7792
Diferență: -0,0063
Ieri: 4.7795
Azi: 4.2976
Diferență: 0,3385
Ieri: 4.2831
Azi: 5.6074
Diferență: 0,2754
Ieri: 5.5920
Azi: 4.4485
Diferență: -0,0157
Ieri: 4.4492