Profesii

Povestea unei afaceri create de două surori din România, ce funcţionează de mai bine de 20 de ani, iar acum se extinde şi peste hotare, ajungând chiar şi la Paris

Autor: Ioana Matei

17.12.2023, 08:09 732

Cunoaşterea clientului – filosofie pe baza căreia surorile Cristina Căpitanu şi Elena Oancea şi-au construit studioul de design interior Lemon Interior design în urmă cu aproape 20 de ani - trece la următorul nivel. Într-un context economic atipic, antreprenoarele au decis să facă pasul spre expansiunea internaţională. Şi, cum nu există poate loc mai bun pentru a cunoaşte cele mai rafinate gusturi ale clienţilor europeni decât Parisul, aici vor fi noul hub al expansiunii, precum şi noua lor echipă, ce va colabora îndeproape cu cea din Parisul mai mic.

Extinderea Lemon Interior Design pe piaţa internaţională este un pas natural în evoluţia noastră, un punct ce se afla în strategia noastră pe termen lung încă din ultimii ani. Am ales să ne îndreptăm atenţia către pieţele externe, în special către Paris, datorită potenţialului enorm pe care îl oferă în domeniul designului de interior şi al arhitecturii.

Parisul nu este doar un epicentru al modei şi al artei, ci şi un loc unde designul interior are un loc binemeritat”, descrie Cristina Căpitanu, cofondatoare a studioului de design interior Lemon Interior Design, cea mai recentă mutare din evoluţia afacerii. Înfiinţat în 2004 de surorile Cristina Căpitanu şi Elena Oancea, businessul Lemon Interior Design s-a axat pe furnizarea de servicii integrate de design şi management al amenajărilor interioare.

Citiţi continuarea pe www.businessmagazin.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO