Profesii

Schimbări în conducerea regională a SAP: Alexander Meixner este numit Chief Operating Officer pentru Europa de Sud-Est

Schimbări în conducerea regională a SAP:  Alexander Meixner este numit Chief Operating Officer pentru Europa de Sud-Est

Autor: Roxana Rosu

22.02.2021, 14:46 59

Producătorul german de soluţii software de business SAP a numit un nou director regional de operaţiuni pentru Europa de Sud-Est şi Ucraina, Alexander Meixner, care anterior a coordonat divizia Platform & Technology Business a companiei în Europa Centrală şi de Est.

El va acţiona doar ca COO, ci va ocupa şi poziţia de Head of Cloud Sales. Alexander Meixner va face echipă cu Josephin Gala, Managing Director SAP Europa de Sud- Est şi Ucraina, în dezvoltarea proiectelor din regiune.  

Numirea sa completează echipa de conducere a SAP Europa de Sud-Est şi Ucraina, care reprezintă o regiune cu peste 1900 de angajaţi din 12 ţări.

„Alăturarea la echipa de conducere SAP Europa de Sud-Est şi Ucraina reprezintă o provocare interesantă, întrucât combină toate pasiunile mele într-un singur rol. Platform & Technology au făcut parte dintotdeauna din ADN-ul meu, dezvoltarea oamenilor a fost mereu parte a conceptului meu de leadership şi, nu în cele din urmă, îmbunătăţirea şi simplificarea proceselor reprezintă nucleul tuturor aspiraţiilor noastre la SAP. În calitate de Head of Cloud Sales pot afirma că migrarea în cloud pentru clienţii noştri cu Rise with SAP reprezintă singurul pas logic către un viitor digital al creşterii sustenabile”, a declarat Alexander Meixner.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO