Profesii

Simona Halep şi-a fixat o nouă ţintă: Acum am alt obiectiv, o medalie la Jocurile Olimpice

Simona Halep şi-a fixat o nouă ţintă: Acum am alt...

Autor: Mihaela Măncilă

01.07.2018, 17:25 2047

Numărul 1 WTA, Simona Halep, a fost relaxată şi zâmbitoare la conferinţa de presă susţinută înaintea debutului la turneul de la Wimbledon. Halep a bifat obiectivul, câştigarea unui turneu de Mare Şlem, iar acum şi-a fixat o nouă ţintă.

"Presiunea s-a dus, mi-am îndeplinit visul, nu mai sunt stresată. Este frumos să fiu în această poziţie. Am visat la asta, acum mă gândesc la noul obiectiv, o medalie la Jocurile Olimpice. Oamenii sunt la fel, eu sunt la fel. Acum trebuie joc din nou la turnee. Sunt gata să merg înainte”, a comentat Simona, în cadrul conferinţei de presă.

Halep nu a participat la Jocurile Olimpice din 2016, desfăşurate la Rio de Janeiro, din cauza virusului Zika. Ea şi-a anunţat însă prezenţa la JO din 2020, de la Tokyo.

"Ştiu că adversara mea e foarte rapidă, ştiu că loveşte foarte plat. Trebuie să fiu puternică pe picioare şi să fiu pregătită pentru a lupta. Va fi o bătălie grea", a spus Halep despre prima ei adversara de la Wimbledon 2018. Simona va debuta marţi, 3 iulie, împotriva jucătoarei din Japonia, numărul 100 WTA, Kurumi Nara.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO