Profesii

Supliment ZF Top Employers. Ileana Alexandru, Mega Image: Am dezvoltat un mediu de lucru în care colegii noştri să se simtă confortabil, motivaţi şi încurajaţi să-şi aducă aportul la succesul organizaţiei

Ileana Alexandru, vicepreşedinte HR, Mega Image: Căutăm să fim cât mai eficienţi în ceea ce priveşte modul în care ne concentrăm resursele pentru identificarea, atragerea şi recrutarea candidaţilor şi, în acelaşi timp, construim un brand puternic de angajator.

Ileana Alexandru, vicepreşedinte HR, Mega Image: Căutăm să fim cât mai eficienţi în ceea ce priveşte modul în care ne concentrăm resursele pentru identificarea, atragerea şi recrutarea candidaţilor şi, în acelaşi timp, construim un brand puternic de angajator.

Autor: Ramona Cornea

14.11.2023, 00:06 91

Ileana Alexandru, vicepreşedinte HR în cadrul Mega Image, susţine că unul dintre factorii care au adus certificarea Top Employer companiei sale este mediul de lucru în care angajaţii se simt confortabil, motivaţi şi încurajaţi să-şi aducă aportul la succesul organizaţiei.

„Pe lângă strategia complexă de brand de angajator, prin modul în care ne-am adaptat la schimbările dinamice ale pieţei muncii, beneficiile pe care le oferim angajaţilor Mega Image din fiecare arie de lucru sau programele şi iniţiativele pe care le desfăşurăm pentru colegi, în Mega Image am dezvoltat un mediu de lucru în care colegii noştri să se simtă confortabil, motivaţi şi încurajaţi să-şi aducă aportul la succesul organizaţiei. Ne bazăm pe o comunicare transparentă şi deschisă pentru exprimarea oricărei opinii, sugestii sau preocupări”, a spus Ileana Alexandru pentru ZF.

În 2022, Mega Image a depăşit pragul de 12.000 de angajaţi, iar recrutarea continuă şi anul acesta. Strategiile de atragere şi recrutare a candidaţilor sunt foarte importante în acest context pentru întreaga piaţă a muncii, crede ea. 

„Într-o piaţă a muncii care devine tot mai competitivă, este foarte important să dezvoltăm strategii eficiente de identificare şi atragere a celor mai potriviţi candidaţi. Căutăm să fim cât mai eficienţi în ceea ce priveşte modul în care ne concentrăm resursele pentru identificarea, atragerea şi recrutarea candidaţilor şi, în acelaşi timp, construim un brand puternic de angajator, promovăm valorile şi cultura noastră organizaţională.”

Piaţa de retail, în general, se adresează celor care vor să lucreze într-o industrie stabilă, au multă energie şi se “hrănesc” profesional cu ceea ce le oferă un mediu de lucru dinamic, susţine Ileana Alexandru.

„Mega Image, în mod special, se adresează celor care vor mai mult decât atât – celor care sunt preocupaţi continuu să se specializeze şi să crească profesional,  într-o organizaţie care are la bază microcomunităţi construite în jurul valorilor: integritate, grijă, spirit de echipă, curaj, umor.”

În plus, ea susţine că, anul acesta, Mega Image le oferă angajaţilor un pachet salarial atractiv, cu numeroase beneficii.

„Beneficiile pe care le oferim colegilor noştri sunt adaptate fiecărei zone de lucru. Putem enumera câteva dintre acestea - colegii din magazine beneficiază de prime şi bonusuri cu frecventa lunară şi anuală pentru diverse acţiuni si rezultate operaţionale. Colegii noştri din depozite au acces la un bonus lunar de performanţă, transport şi masă asigurate zilnic, cât şi asistenţă medicală dedicată. Pentru toţi angajaţii a fost dezvoltat şi un pachet de beneficii non-financiare, care  include  reduceri la abonamente pentru activităţi sportive şi de relaxare, consultaţii medicale gratuite sau personalizate, precum şi numeroase pachete de discount cu diverşi parteneri”, a concluzionat Ileana Alexandru.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO