Proprietăţi

Colosseum: după deschiderea din august a Leroy Merlin, inaugurarea Carrefour a fost programată în 18 octombrie. Vedeţi aici cum arată şantierul

Colosseum: după deschiderea din august a Leroy Merlin, inaugurarea Carrefour a fost programată în 18 octombrie. Vedeţi aici cum arată şantierul (Foto: Cristina Nichituş)

(Foto: Cristina Nichituş)

Autor: Cristi Moga

09.06.2011, 14:12 2919

Pe şantierul viitorului centru comercial Colosseum din Bucureştise aflau astăzi câteva zeci, poate peste 100 de muncitori la oreleamiezii, care încă lucrau la structura viitorului magazin Carrefourdin proiect, în timp ce clădirea retailerului de bricolaj LeroyMerlin pare gata de deschidere.

Dacă deschiderea Leroy Merlin a fost programată pentru lunaaugust, acum a fost stabilită şi data deschiderii Carrefour, pentru18 octombrie, deşi lucrările par a fi departe de finalizare. În modnormal, pentru amenajarea, mobilarea şi aprovizionarea unuihipermarket este necesară o perioadă de patru-şase luni.

"În luna august este programată predarea clădirii cătreCarrefour, iar pe 18 octombrie magazinul va fi deschis", dăasigurări omul de afaceri de origini elene Panico Panayi, cel carecontrolează firma Nova Imobiliare, proprietarul proiectului.

Odată cu Carrefour ar urma să fie ridicată şi o mică galeriecomercială, în timp ce lângă magazin vor fi lipite trei clădiri detip big-box, în care singurul chiriaş confirmat până în prezenteste retailerul Altex, după ce Flanco ieşit din proiect.

Colosseum este finanţat de Bank of Cyprus şi ar urma să devinăîn timp principalul competitor al proiectului Băneasa, controlat deGabriel Popoviciu, în condiţiile în care investitorul intenţioneazăsă dezvolte aici şi un mall uriaş, dar pentru care lucrările arputea începe cel mai devreme în 2012.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO