Proprietăţi

Globalworth deschide două noi şantiere pe Barbu Văcărescu, în Capitală

Dimitris Pergamalis

Dimitris Pergamalis

Autor: Bogdan Alecu

07.03.2019, 00:07 2761

Globalworth, cel mai mare proprietar de birouri din România,  va demara în perioada imediat următoare construcţia a două noi clădiri de birouri în zona Barbu Văcărescu, aproape de şoseaua Pipera.

Primul proiect va fi clă­direa de bi­ro­uri Global­worth Square, între clă­di­rile Globalworth Plaza şi com­ple­xul Green Court. Proiec­tul, cu o su­pra­fa­ţă to­tală închiriabilă de aproximativ 28.000 mp, va include 14 etaje de spaţii de birouri, 3 ni­veluri subterane de­di­cate parcării, iar parterul va fi des­tinat fa­cilităţilor, precum un restaurant şi diferite opţiuni de retail.

„Odată cu începerea con­strucţiei noii clădiri, sun­tem cu un pas mai aproa­pe de concre­ti­za­rea unuia dintre cele mai ample şi am­biţioase proiecte ale companiei: de a crea cel mai mare busi­ness hub din nordul Capitalei. Glo­balworth Square va fi conectată cu com­plexul Green Court şi cu Global­worth Plaza. Ne do­rim ca Globalworth Square să de­vină cea mai tehnologizată clădire din Bucureşti, un spaţiu care să în­cu­rajeze inovaţia şi creativitatea ge­ne­raţiei care va schimba lu­mea de mâi­ne. Importantă pen­tru noi este şi inte­gra­rea celor mai noi tehnologii în ma­te­rie de energie regene­ra­bi­lă, şi vom im­ple­menta aici, printre altele, sisteme de energie geotermală şi foto­voltaică“, a de­clarat Dimitris Pergamalis, Head of Con­struction & Develop­ment la Globalworth.

Cel de-al doilea proiect care va de­mara în perioada următoare va fi con­struc­ţia celei de-a patra clădiri din ansamblul de birouri Green Court de pe strada Gara Herăstrău.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO