Proprietăţi

Liviu Tudor, cel mai mare proprietar român de birouri, a cumpărat de la Dragoş Bîlteanu platforma Victoria de lângă birourile West Gate din Vestul Capitalei

Liviu Tudor, cel mai mare proprietar român de birouri, a cumpărat de la Dragoş Bîlteanu platforma Victoria de lângă birourile West Gate din Vestul Capitalei

Autor: Bogdan Alecu

26.01.2021, 09:00 1732

Liviu Tudor, cel care prin Genesis Property deţine birourile West Gate din zona Preciziei din cartierul Militari şi Novo Park din Pipera, îşi consolidează poziţia în vestul Capitalei şi a cumpărat platforma fostei fabrici de saltele Victoria de la omul de afaceri Dragoş Bîlteanu.

Achiziţia are loc la scurt timp de când a preluat şi platforma Inscut tot de pe Str. Preciziei din Militari. De asemenea, Liviu Tudor deţine şi platforma Prefabricate Vest de lângă West Gate.

Achiziţia terenului de 6,3 hectare a fost realizată pentru extinderea West Gate Business District, potrivit surselor citate, iar la Inscut cel mai probabil va fi dezvoltat un proiect rezidenţial.  

Omul de afaceri Dragoş Bîlteanu, prin H4L Development, anunţa în primăvara anului 2018 că intenţiona să demareze în acel an proiectul proiectul rezidenţial West Garden de pe b-dul Iuliu Maniu din Capitală. Investiţia anunţată era de de 30 mil. euro în prima fază.  În prezent H4L Development are anunţate şase proiecte rezidenţiale, iar numele de West Garden a fost acum atribuit proiectului din Braşov.

Dragoş Bîlteanu a cumpărat în 2017 terenul de 6,3 hectare din cartierul Militari, într-o tranzacţie evaluată, potrivit calculelor ZF, la circa 7-10 milioane de euro, în condiţiile în care în zonă terenurile sunt tranzacţionate la circa 120-200 de euro metrul pătrat, în funcţie de suprafaţă, poziţie şi distanţa până la metrou.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO