Proprietăţi

Proprietarii Golden Blitz au făcut profit de aproape 20 mil. euro din firma de construcţii

Proprietarii Golden Blitz au făcut profit de aproape 20 mil. euro din firma de construcţii

Autor: Andreea Neferu

24.08.2011, 12:20 1228

Compania de construcţii Euroconstruct Trading '98, deţinută de antreprenorii locali Dan Beşciu şi Sorin Vulpescu, a avut anul trecut un profit de 19,4 milioane de euro, la afaceri de 64,3 milioane de euro, intrând în top 50 cele mai profitabile companii de pe piaţa românească în 2010.

Oamenii de afaceri Dan Beşciu şi Sorin Vulpescu sunt şi patronii restaurantelor Golden Blitz din Capitală, frecventate şi de preşedintele Traian Băsescu. De asemenea, ei au intrat în primăvara anului trecut cu brandul Golden Blitz şi pe piaţa taxiurilor.

Compania Euroconstruct Trading '98 este unul dintre principalii constructori de pe piaţa locală, fiind implicată în construcţia tronsonului de autostradă Moara Vlăsiei-Ploieşti, în consorţiu cu firmele PA & CO International (controlată de Costel Căşuneanu), Spedition UMB şi Tehnostrade (ambele deţinute de Dorinel Umbrărescu).

Printre ultimele contracte semnate de Euroconstruct Trading '98 se numără şi lucrările de modernizare a liniei de tramvai din Cluj-Napoca pentru circa 25 mil. euro, alături de Swietelsky Baugesellschaft mbH, Astalrom şi Transferoviar Grup.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO