Un salariu pe zi

Un salariu pe zi. Un consultant financiar câştigă între 700 şi 1.000 de euro net pe lună. Ana Vişian, marketing manager, BestJobs: Consultantul financiar trebuie să fie o persoană ce deţine atât noţiuni legate de managementul financiar, contabilitate, economie, cât şi aptitudini soft precum atitudine antreprenorială, gândire critică şi aptitudini de rezolvare a problemelor

Un salariu pe zi. Un consultant financiar câştigă...

Autor: Ramona Cornea

15.04.2022, 00:05 1903

Un consultant financiar are un salariu care variază, în medie, între 700 şi 1.000 de euro net pe lună, arată datele furnizate de platforma de recrutare online BestJobs.

„Rolul principal al unui consultant financiar diferă de o companie la alta, poate consta în planificare financiară, previzionarea costurilor şi veniturilor, cât şi examinarea modalităţilor de creştere a capitalului. Conform anunţurilor active acum pe BestJobs, consultantul financiar trebuie să fie o persoană ce deţine atât noţiuni legate de managementul financiar, contabilitate, economie cât şi soft skills precum atitudine antreprenorială, gândire critică şi aptitudini de rezolvare a problemelor. Experienţa este necesară, motiv pentru care, consultanţii financiari pot accesa joburi cu salarii care depăşesc 700 de euro net“, afirmă Ana Vişian, marketing manager în cadrul BestJobs.


Proiectul editorial Un salariu pe zi este realizat de ZF în parteneriat cu


Printre aptitudinile necesare unui candidat pentru o astfel de poziţie se numără cunoştinţele în management financiar, contabilitate, economie, precum şi soft skills precum o atitudine antreprenorială şi gândirea critică.

Cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale specifice acestui tip de job sunt: laptop de serviciu, traininguri şi posibilitatea de a lucra remote sau în regim de muncă hibrid.

În prezent, 769 de posturi vacante pentru poziţia de consultant financiar sunt disponibile pe platform BestJobs dintr-un total de 40.000 de anunţuri de angajare active.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție - HIRE
AFACERI DE LA ZERO