Un salariu pe zi

Un salariu pe zi. Un air freight coordinator câştigă între 1.000 şi 1.400 de euro net pe lună

Ana Vişian,  marketing manager, BestJobs: Un air freight coordinator este cel care identifică soluţiile optime de încărcare, se asigură că primeşte documentele comerciale în timp util pentru finalizarea formalităţilor vamale, identifică eventuale probleme şi vine cu soluţii.

Ana Vişian, marketing manager, BestJobs: Un air freight coordinator este cel care identifică soluţiile optime de încărcare, se asigură că primeşte documentele comerciale în timp util pentru finalizarea formalităţilor vamale, identifică eventuale probleme şi vine cu soluţii.

Autor: Ramona Cornea

30.07.2023, 11:32 492

Un angajat pe poziţia de air freight coordinator are un salariu care variază, în medie, între 1.000 şi 1.400 de euro net pe lună, după cum arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs.

„Un air freight coordinator răspunde cu promptitudine la solicitările primite, urmăreşte transportul de la preluare până la livrare şi informează toate părţile implicate în mod proactiv. Este cel care identifică soluţiile optime de încărcare, se asigură că primeşte documentele comerciale în timp util pentru finalizarea formalităţilor vamale, identifică eventuale probleme şi vine cu soluţii. Este un rol în care abilitatea de a lucra sub presiune, comunicarea asertivă şi capacitatea de a colabora cu oamenii sunt importante. Totodată, printre cerinţele pentru job se mai numără şi cunoştinţe de limba engleză la nivel avansat, cunoştinţe de bază în logistică şi experienţă în serviciul cu clienţii. Oferta salarială este între 1.000 şi 1.400 euro net lunar”, explică Ana Vişian, marketing manager, BestJobs. Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: tichete de masă, abonament medical la clinică privată, decontarea transportului şi traininguri de specializare.

În prezent, 431 de posturi vacante pentru poziţia de air freight coordinator sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active.

Cele mai multe anunţuri de angajare pentru această poziţie sunt în Bucureşti, Ilfov şi Cluj.

 
 
 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție - HIRE
AFACERI DE LA ZERO