Un salariu pe zi

Un salariu pe zi. Un angajat pe poziţia de PMO support câştigă, în medie, între 1.000 şi 1.500 de euro net pe lună

Un salariu pe zi. Un angajat pe poziţia de PMO support...

Autor: Ramona Cornea

15.07.2022, 00:05 1105

Un angajat pe poziţia de PMO (project management office) support are un salariu care variază, în medie, între 1.000 şi 1.500 de euro net pe lună, după cum arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs. Un birou de management de proiect (PMO) este o echipă sau un departament care stabileşte şi menţine standarde pentru managementul proiectelor în cadrul unei organizaţii.

„Numărul ofertelor de locuri de muncă se află pe o pantă ascendentă în domeniul IT&C. Candidatul potrivit pentru rolul de PMO support este familiarizat cu industria IT şi aplicaţiile folosite de organizaţie, are experienţă în domeniu. Companiile care recrutează în acest moment pentru astfel de poziţii caută specialişti cu cunoştinţe de limba engleză nivel mediu-avansat,  iar o densitate semnificativă a ofertelor de angajare pentru astfel de poziţii o regăsim în Timişoara şi Bucureşti. În plus, jobul permite desfăşurarea activităţii de la distanţă. Un PMO support poate accesa un salariu cuprins în intervalul 1.000 - 1.500 de euro pe lună”, afirmă Mihaela Dobre, sales manager, BestJobs.

Cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale specifice acestui tip de job sunt: tichete de masă, bonusuri, abonamente la servicii medicale şi posibilitatea de a lucra remote.

În prezent, 466 de posturi vacante pentru poziţia de PMO support sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 40.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în regim de muncă remote, Timişoara şi Bucureşti.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție - HIRE
AFACERI DE LA ZERO