Un salariu pe zi

Un salariu pe zi. Un consultant ERP câştigă, în medie, 1.300 de euro net pe lună

Andrei Frunză, CEO, BestJobs: Dincolo de cunoaşterea sistemelor ERP, un consultant bun trebuie să înţeleagă foarte bine businessul şi nevoile, trebuie să deţină cunoştinţe solide de afaceri, contabilitate, vânzări, dar şi IT.

Andrei Frunză, CEO, BestJobs: Dincolo de cunoaşterea sistemelor ERP, un consultant bun trebuie să înţeleagă foarte bine businessul şi nevoile, trebuie să deţină cunoştinţe solide de afaceri, contabilitate, vânzări, dar şi IT.

Autor: Ramona Cornea

17.03.2022, 00:05 1459

Un consultant ERP (enterprise resource planning) câştigă, în medie, 1.300 de euro net pe lună, arată datele furnizate de platforma de recrutare online BestJobs. Pentru un angajat senior cu peste cinci ani de experienţă, salariul poate ajunge la 1.700 de euro net pe lună.              

„Consultantul ERP are un rol de legătură între multiple arii ale businessului, iar pentru asta, este nevoie ca formarea sa profesională să fie mozaicală. Dincolo de cunoaşterea sistemelor ERP, un consultant bun trebuie să înţeleagă foarte bine businessul şi nevoile, iar ca să îşi poată îndeplini cu succes rolul trebuie să deţină cunoştinţe solide de afaceri, contabilitate, vânzări, dar şi IT. În plus, chiar dacă pare un rol cu înclinaţii tehnice, consultantul ERP trebuie să aibă abilităţi bune de comunicare şi interacţiune în cadrul unei echipe. Tocmai datorită acestui mix de competenţe, salariile sunt, în medie, de 1.300 euro pe lună, iar multe din poziţiile deschise în acest moment pe platforma BestJobs pentru rolul de consultant ERP implică activitate remote”, spune Andrei Frunză, CEO al BestJobs.

Cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale pentru acest tip de job sunt: prime de sărbători, discounturi în reţeaua de parteneri, tichete de masă, abonament servicii medicale private, zile de concediu suplimentare, acces la biblioteca Bookster, abonament sala de sport, posibilitatea de a lucra remote, dezvoltare profesională, teambuilding, traininguri de specializare, şi sprijin în reconversii profesionale interne.

În prezent, 281 de posturi vacante pentru poziţia de consultant ERP sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 32.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe joburi sunt disponibile în Bucureşti, Sibiu şi în regim de muncă remote. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție - HIRE
AFACERI DE LA ZERO