Un salariu pe zi

Un salariu pe zi. Un director de creaţie câştigă între 1.600 şi 2.200 de euro net pe lună

Un salariu pe zi. Un director de creaţie câştigă...

Autor: Ramona Cornea

Un angajat pe poziţia de director de creaţie are un salariu care variază, în medie, între 1.600 şi 2.200 de euro net pe lună, după cum arată datele de la platforma de recrutare online bestjobs.

„Directorul de creaţie este responsabil cu supravegherea şi gestionarea aspectelor vizuale ale unui proiect. Ei joacă un rol crucial în departamentul de creaţie, asigurându-se de faptul că viziunea artistică şi direcţia estetică a unui proiect sunt comunicate şi executate în mod eficient. Aceştia sunt implicaţi în planificare şi execuţie, inclusiv în brainstorming, crearea de mood boards, selectarea paletelor de culori, determinarea livrabilelor şi luarea deciziilor cu privire la elementele vizuale precum fotografia, ilustraţiile sau designul grafic. Adesea lucrează cu un copywriter. Candidaţii pentru rolul de director de creaţie trebuie să deţină cunoştinţe InDesign, experienţă de lucru în Photoshop şi Illustrator şi experienţă în design grafic într-o agenţie sau un departament de marketing. Sunt mai multe roluri deschise la nivel naţional, în special în oraşele mari ca Bucureşti, Cluj-Napoca sau Iaşi. Oferta salarială este între 1.600 şi 2.200 euro net lunar”, spune Ana Vişian, marketing manager, bestjobs.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: abonament servicii medicale, traininguri şi cursuri, timp de lucru flexibil şi prime de sărbători.

În prezent, 618 posturi vacante pentru poziţia de director de creaţie sunt disponibile pe platforma bestjobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Bucureşti, Iaşi şi Cluj-Napoca.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție - HIRE
Urmează ZF Power Summit’24
AFACERI DE LA ZERO