Un salariu pe zi

Un salariu pe zi. Un economist junior câştigă între 550 şi 850 de euro net pe lună

Ana Vişian,  marketing manager, BestJobs: Responsabilităţile tipice ale unui contabil junior pot include verificare, arhivarea documentelor contabile justificative primite lunar de la punctele de lucru, verificarea jurnalelor de cumpărări şi a celor de vânzări, verificarea corectitudinii de întocmire a jurnalelor de casă.

Ana Vişian, marketing manager, BestJobs: Responsabilităţile tipice ale unui contabil junior pot include verificare, arhivarea documentelor contabile justificative primite lunar de la punctele de lucru, verificarea jurnalelor de cumpărări şi a celor de vânzări, verificarea corectitudinii de întocmire a jurnalelor de casă.

Autor: Ramona Cornea

15.07.2023, 12:25 452

Un angajat pe poziţia de economist junior are un salariu care variază, în medie, între 550 şi 850 de euro net pe lună, după cum arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs.

„Un economist junior este un profesionist în domeniul economic-contabilitate care de obicei ocupă un rol de începător sau de entry level într-un departament contabil sau într-o firmă de contabilitate. Responsabilităţile tipice ale unui contabil junior pot include verificarea, arhivarea documentelor contabile justificative primite lunar de la punctele de lucru, verificarea jurnalelor de cumpărări şi a celor de vânzări, verificarea corectitudine de întocmire a jurnalelor de casă. Companiile care recrutează în acest moment pentru astfel de poziţii caută specialişti în Bucureşti, Constanţa, Ilfov, Buzău, Piteşti, Dâmboviţa sau Timişoara şi salariul porneşte de la 550 de euro pe lună şi poate ajunge până la 850 de euro”, spune Ana Vişian, marketing manager, BestJobs.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: tichete de masă, prime de sărbători, timp de lucru flexibil, mentorat şi sprijin în învăţare.

În prezent, 606 de posturi vacante pentru poziţia de economist junior sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare pentru această poziţie sunt în Bucureşti, Constanţa, Ilfov, Buzău, Piteşti, Dâmboviţa, Timişoara etc.

 
 
 
 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție - HIRE
AFACERI DE LA ZERO