• Leu / EUR4.9297
  • Leu / GBP5.7419
  • Leu / USD4.6851
Un salariu pe zi

Un salariu pe zi. Un manager în resurse umane câştigă între 1.400 şi 2.200 de euro net pe lună

Un salariu pe zi. Un manager în resurse umane câştigă între 1.400 şi 2.200 de euro net pe lună

Ana Vişian, marketing manager, BestJobs: Candidatul ideal are abilitatea de a proiecta strategia unei companii, precum şi abilităţi de leadership şi competenţa de a gestiona eficient relaţiile interpersonale la toate nivelurile companiei.

Autor: Ramona Cornea

28.09.2022, 00:05 736

Un angajat pe poziţia de manager în resurse umane are un salariu care variază, în medie, între 1.400 de euro şi 2.200 de euro net pe lună, arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs.

„Managerul de resurse umane are un rol foarte important, deoarece este un liant între conducerea unei companii şi angajaţii acesteia, fiind persoana responsabilă de dezvoltarea şi implementarea strategiilor de resurse umane aliniate la strategia afacerii, gestionarea procesului de recrutare şi selecţie şi nu numai. Pentru rolul de manager resurse umane, pe lângă studiile superioare de profil, cunoştinţele despre dreptul muncii şi ale bunelor practici în resurse umane şi experienţa de minimum  trei ani în domeniu sunt „must-have”. De asemenea, candidatul ideal are abilitatea de a proiecta strategia unei companii, precum şi abilităţi de leadership şi competenţa de a gestiona eficient relaţiile interpersonale la toate nivelurile companiei. Companiile care recrutează în acest moment pentru astfel de poziţii caută specialişti în Bucureşti, Cluj şi Braşov, iar oferta salarială medie pentru această poziţie se plasează în intervalul 1.400 şi 2.200 de euro pe lună”, spune Ana Vişian, marketing manager în cadrul BestJobs.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: tichete de masă, cursuri dezvoltare profesională, traininguri şi acreditări, bonus de performanţă.

În prezent, 741 de posturi vacante pentru poziţia de manager resurse umane sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 40.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Bucureşti, Cluj şi Braşov. 

Peste 27% dintre joburile active pe BestJobs afișează oferta salarială, sub forma unui interval. Potrivit datelor, aceste joburi atrag cu 40% mai multe CV-uri. Pentru a încuraja acest demers, BestJobs oferă statistici salariale pentru cele mai frecvente roluri deschise de marii angajatori din țară și din străinătate, atât recrutorilor în procesul de completare a anunțului, oferindu-le informații relevante din piață, dar și candidaților, în cazul anunțurilor fără ofertă financiară. Vezi mai multe despre joburi cu #SalariuLaVedere pe https://www.bestjobs.eu/ro/salariulavedere
AFACERI DE LA ZERO
Principalele valute BNR - vineri, 13:15
EUR
USD
GBP
CHF
Azi: 4.9297
Diferență: 0,2297
Ieri:
Azi: 4.6851
Diferență: -1,1228
Ieri:
Azi: 5.7419
Diferență: 0,8536
Ieri:
Azi: 5.0142
Diferență: 0,5051
Ieri: