Un salariu pe zi

Un salariu pe zi. Un operator de inventar câştigă între 500 şi 700 de euro net pe lună

Un salariu pe zi. Un operator de inventar câştigă...

Autor: Ramona Cornea

07.10.2023, 12:54 718

Un angajat pe poziţia de operator de inventar are un salariu care variază, în medie, între 500 şi 700 de euro net pe lună, arată datele de pe platforma de recrutare online bestjobs.

„Un operator de inventar este cel care se ocupă de ordonarea produselor pe rânduri, rafturi şi poliţe. Este responsabil de inventarierea corectă şi egalarea stocului fizic cu cel scriptic, fiind un rol important în gestionarea stocurilor magazinelor online. Este o muncă repetitivă ce presupune atât lucru de la birou, cât şi activitate fizică în depozite. Printre cerinţele pentru angajarea pe un astfel de rol se numără cunoştinţele de operare PC şi cele despre controlul stocurilor, inventariere sau gestionare marfă, atenţia la detalii şi o foarte bună organizare. Salariul este între 500 şi 700 de euro lunar”, explică Ana Vişian, marketing manager, bestjobs. Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: tichete de masă, decontare transport, abonament la clinică medicală privată şi bonusuri de vechime.

În prezent, 1.324 de posturi vacante pentru poziţia de operator de inventar sunt disponibile pe platforma bestjobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Bucureşti, Braşov, Iaşi etc. 


Ana Vişian, marketing manager, bestjobs:

Un operator de inventar este cel care se ocupă de ordonarea produselor pe rânduri, rafturi şi poliţe. Este responsabil de inventarierea corectă şi egalarea stocului fizic cu cel scriptic.


 
 
 
Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție - HIRE